„Gyvenime gali mylėti.... Ir ta meilė buvo... Labai stipri, gal kiek audringa su daug sunkumų...

Bet viskas kas turi pradžią turi ir pabaigą.... Ta pabaiga gal atėjo greit, bet praleistas laikas kartu buvo tobulas ir galiu tik pasakyti ačiū žmogui kuris 2,5 metų buvo su manim ir su juo galėjau išgyventi jausmus kuriuos išgyvenau...

Skirybos nėra lengvas dalykas, bet manau tą skausmą aš jau išgyvenau ir galiu pasakyti, kad jau esame išsiskyrę ir gana netrumpą laiką.... Kartais tiesiog reikia priimti sprendimus kurie gal skausmingi, bet būtini tam, jog ateitis būtų gražesnė“, – feisbuke penktadienio vakarą rašė Edita.

„Delfi“ paklausta, kokios negandos padarė įtaką jųdviejų santykiams, Edita sakė: „Ne visada kažkas turi nutikti, tiesiog ateina laikas vienas kitą paleisti. Jokių dramų ir pykčių tarp mūsų tikrai nėra“.

Na, o paklausta, ar jųdviejų santuoka nutraukta oficialiai, patikino: „Oficialios skyrybos dar neįvyko, tačiau įvyks“.

Jautria žinute apie gyvenimo vingius ir šeimos paramą sunkiausiais momentais prieš kelias savaites feisbuke dalijosi ir žinomas verslininkas. Kol kas „Delfi“ prisiskambinti S. Martinavičiui nepavyko.

Konfliktavo su buvusia žmona

Primename, kad Sigitas ir Edita apie savo jausmus prabilo vyrui dar oficialiai neišsiskyrus su ankstesne žmona, papuošalų kūrėja Natalija Martinavičiene. Dar rugsėjo pradžioje pora pristatė naujas tatuiruotes, kuriose įamžinti skaičiai, kaip vėliau paaiškėjo, reiškė suplanuotą vestuvių datą.

Jųdviejų vestuvės įvyko Balio saloje, 2018 m. lapkričio 16 d., praėjus mėnesiui po to, kai Sigitas ir N. Martinavičienė išsiskyrė oficialiai.

„Vestuves suplanavome rugsėjo pradžioje, kai išsitatuiravome šias datas. Pamąstėme, koks laikas tiktų ir ši diena sutampa su Editos gimtadieniu“, – „Delfi“ sakė žinomas vyras.

Jį papildydama mylimoji pridūrė, kad liepą ar rugpjūtį suplanavę kelionę jie galvojo, jog galės puikiai pakeliauti ir atšvęsti jos gimtadienį, tačiau vyrui pasipiršus, įsimylėjėliai nusprendė savo planų neatidėlioti ir kartu iškelti vestuves.

„Vestuvės seniai suplanuotos. Norėjome abu atšvęsti gražioje šalyje su gražiomis gėlėmis. Viskas vyko paplūdimyje. Džiunglėse mes buvome penkias dienas ir neseniai išvykome į viešbutį, kuris organizavo vestuvių ceremoniją ir ten praleisime dar šiek tiek laiko“, – romantiškose judviejų vestuvėse iš Lietuvos svečių daugiau nebuvo.

Primename, kad Sigito ir buvusios jo žmonos skyrybų drama į viešumą iškilo dar 2018 birželio pradžioje. Kauno verslininkas tuomet pasakojo, kad jo gyvenimas virto tragedija. Ramybės jam tuomet nedavė ne tik skyrybų, bet ir baudžiamoji byla, kuri verslininkui buvo iškelta dėl neva įvykusio smurto artimoje aplinkoje prieš sutuoktinę.

Netrukus po to vyrui buvo skirta kardomoji priemonė – teismas liepė nesiartinti prie vis dar oficialios jo žmonos. Tačiau pirmadienį darbo patalpose įvykęs sutuoktinių konfliktas įpylė dar daugiau žibalo į ugnį. Po jo S. Martinavičiui gali grėsti dar didesni nemalonumai – vyras „Delfi“ prasitarė nuogąstaujantis, kad netrukus jis dienas gali leisti už grotų.

Kaip rugsėjo pabaigoje buvo pranešta „Delfi“, S. Martinavičius ir N. Martinavičienė turėjo naują konfliktą, po kurio jiedu atsidūrė Kauno policijos komisariate.

Abiems buvusiems sutuoktiniams tai buvo antrosios santuokos.

Natalija tų pačių metų gruodį taip pat pristatė naują mylimąjį – kaunietį verslininką Darių Meilutį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (490)