Per naktį vaizdo įrašas buvo peržiūras 500 tūkstančių kartų, per parą 10 milijonų kartų, o per kelias dienas jis pasiekė neįtikėtinus neįtikėtinus skaičius – 13,4 milijono peržiūrų, 1,6 mln. „like“ paspaudimų, 49,2 tūkstančius pasidalinimų ir beveik 25,9 tūkstančius komentarų, rašoma pranešime spaudai.

Paulinos vaizdo įrašas tapo vienu daugiausiai peržiūrėtų Lietuvos „Tik Tok“ istorijoje ir, neoficialiais duomenimis, per trumpiausią laiką surinkusiu tiek milijonų.

„Žinojau, kad visa ši platforma yra įtraukusi daug jaunų žmonių visame pasaulyje, ten žmonės dalinasi smagiais vaizdo įrašais, naujausiomis tendencijomis, o man tai daugiau buvo vieta, kur galėjau komunikuoti su savo draugais, - pasakojo Paulina – Tiesa, „Tik Tok“ buvo ta platforma, su kuria iš visų socialinių tinklų buvau susipažinusi mažiausiai. Aš pati labiau naudoju „Instagram“ ir jo funkciją „reels“, tačiau „Tik Tok‘e“ paskyrą susikūriau pirmojo karantino pradžioje, tai yra beveik metai, kai jame esu ir aš.“

„Tik Tok“ platformą Paulina Skrabytė šiuo metu aktyviai naudoja ir savo darbe „Radiocentre“. Čia ji šiokiadieniais triskart per dieną pristato pačias karščiausias naujienas iš visų socialinių tinklų, stebi mūsų šalies ir užsienio įžymybių gyvenimą bei atrinkusi įdomiausias žinias perpasakoja jas laidos „Vakarop su Vyteniu“ klausytojams. Šiomis dienomis jai tenka pasakoti ir apie savo žymųjį įrašą.

„Kartu su pussesere naršydamos pamatėme idėją, kaip įmanoma palikti savo antspaudą ant sniego, - prisiminė darbą radijuje su dainininkės karjera derinanti mergina. – Kai kilo pūga Palangoje, išėjome į lauką, susiradome didžiulę pusnį ir pabandėme padaryti savo veidų antspaudus. Buvo daug juoko, nes tie veidai atrodė ir juokingi, ir kraupūs. Viskas buvo tikroviška. Dantų, lūpų, nosies vaizdai atrodė lyg nulipdyti. Daugelis komentatorių sako, jog atvaizdai netikri, bet jeigu kiekvienas pasiruošęs šiek tiek pašalti ir tikrai atsakingai įspausti veidą į sniegą, pavyks kiekvienam bandančiam.“

Paulinos vaizdo įrašas:

Būtent klausimai apie tikrus ar netikrus veidų atvaizdus ir pasipylė komentarų sekcijoje. Projekto „Lietuvos balsas“ pusfinalio dalyvė ir buvusi Lietuvos atstovė „Vaikų Eurovizijoje“ juokiasi, kad tai tikrai nesudėtinga ir siūlo visiems pabandyti.

„Pirmas žingsnis būtų rasti tikrai gero sniego, sakyčiau, kad tik pas mus pajūryje jis toks, - sakė dvidešimtmetė. – Reikia švaraus sniego, nenumindžioto, lygaus. Reikia panardinti veidą į pusnį, o vėliau pašviesti su prožektoriumi ir pasižiūrėti, ar kiekviena veido detalė ryškiai matosi. O jeigu jau filmuosite vaizdo įrašą į „Tik Tok‘ą“, tai svarbu ant geriausio įrašo uždėti juokingą ir populiarų garsą, pridėti grotažymių ir įkelti į socialinius tinklus.“

Paulina šypsosi ir pasakoja, kad šiuo metu neišnaudoti tokio pasisekimo būtų nuodėmė. Muzikinės karjeros ir darbo radijuje ji nežada atsisakyti, tačiau dažniau pažvelgs ir į kuriamus vaizdo įrašus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)