Apie ligą S. Pilinkus prakalbo laidoje „Klauskite daktaro“.

„Gaila, kad kai kada žmonės, turėdami tą bėdą arba žinodami, kad ji jau yra arti, tiesiog neinformuoja. Nes mes visi kiti galėtume kaip nors reaguoti. Nenorėčiau minėti mylimo kolegos vardo, bet jeigu jis su manimi nebūtų išvykęs į filmavimo ekspediciją, galbūt nebūčiau susirgęs, nebūčiau užkrėtęs. Bet tada, aišku, neturėčiau ir garsiųjų antikūnų. Dabar aš jų turiu daug, 20 procentų“, – LRT eteryje kalbėjo S. Pilinkus.

Tuo tarpu E. Mildažytę apie ligą pasakojo nuotoliniu būdu dalyvaudama laidoje „LRT Forumas“.

„Manau, galiu sakyti, kad sergu vidutiniškai sunkiai. Jau kokias 10 dienų nekrenta temperatūra, labai kosėju. Dabar tik praėjo kosulys ir galiu kalbėti dėl to, kad čiulpiu pastilę, nes šiaip, jeigu tik pradedu kalbėti, iš karto pradedu kosėti“, – anksčiau pasakojo E. Mildažytė.

Garsi moteris sakė jautusi ir kitus įprastus šiai ligai simptomus, pavyzdžiui, kaulų laužymą. Tačiau buvo ir vienas neįprastas dalykas.

„Pasikeitė oda. Jaučiasi toks efektas, tarsi oda būtų nušveista švitriniu popieriumi, yra keisti bėrimai. Bet čia, matyt, visiems individualiai“, – sakė TV laidų vedėja, kurią ilgą laiką kankino aukšta kūno temperatūra.

Edita Mildažytė ir Saulius Pilinkus

Visai neseniai publikuotame interviu žurnale „Žmonės“ E. Mildažytė pasakojo, kad gyvenimą stengiasi kabinti pilnu šaukštu, tad moteris nesiskundė ir našlystės našta. Niekada neleido sau prabangos būti nelaiminga. Net tada, kai iškeliavo vyras Gintas.

„Tik jaučiau baisų skausmą... Aš turiu vaikus, turiu mėgstamą veiklą. Vis dar žinau, kad turiu sielą ir širdį. Turiu nuostabų bičiulį Saulių, su kuriuo galiu leisti vakarus, šnekėtis valandų valandas, drauge dirbti. Esu apdovanota ir palaiminta“, – leidiniui sakė E. Mildažytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (429)