37-ąjį kartą nuo torto žvakutes pūtusi Oksana neslėpė, kad savaitgalį kiek susigraudino, kai pastebėjo, kiek daug žmonių, net ir karantino metu, nepamiršo jos pasveikinti. Žinomos moters artimieji, draugai ir kolegos ją apibėrė ne tik sveikinimais, bet ir nustebino gėlių puokštėmis.

„Niekaip neišeina pamiršti gimtadienio“, – prisipažino Oksana.

„Pilni namai gėlyčių. Ačiū labai!“ – dėkojo ji.

Šventiniai sveikinimai Oksaną lydėjo ir po savaitgalio, tad norėdama dar kartelį visiems atsidėkoti už dėmesį žinoma moteris brūkštelėjo trumpą komentarą ir pasidalijo šventine akimirka, kurioje atsiveria užburiantis Vilniaus centro vaizdas.


„Jaukiai... Pasitikau savo gimimo dieną! Praeiti metai buvo kupini išbandymų, užsibrėžtų tikslų siekimo ir savęs realizavimo metai! Kiti – manau, dar įdomesni, kai padarai įdirbį. Bet ne vien darbai džiugino sielą, o ir šeima, aplinkos žmonės, ramybė, užtikrintumas. Atradau save ir svarbu, kad harmoniją savyje, kad ir kokios neramios sielos esu žmogus!

Ačiū visiems už gimtadienio sveikinimus! Jų tiek daug būta, kad nesuspėjau kiekvienam asmeniškai padėkoti“, – socialiniuose tinkluose rašė O. Pikul-Jasaitienė.

Ne ką mažiau gražių žodžių verslininkė sulaukė ir grožio salono gimtadienio proga.

„Ačiū už pasitikėjimą ir šaunius rezultatus“, – savo klientams ir kolegoms dėkojo grožio namų savininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (252)