Savo vardo parduotuvę turinti moteris kritikos žinučių sulaukė dėl to, kad su dukra ir sužadėtiniu išvyko atostogų. Socialinių tinklų garsenybė nuo savo tūkstančių sekėjų nė nesiruošė slėpti, kad šiuo metu ji mėgaujasi būdama Dubajuje. Apie tai byloja ir naujausios Viktorijos nuotraukos, kuriose ji pozuoja paplūdimyje ar apsupta prabangių dangoraižių.

Tokie kadrai sulaukė ne tik begalės komplimentų, bet ir pasvarstymų, ar iš tiesų keliauti tokiu metu yra gera mintis. Kadangi neigiamą atspalvį turinčių komentarų Viktorija sulaukė ne iš vieno žmogaus, ji nusprendė viešai sureaguoti į kylančias kalbas ir paaiškino, kodėl nebijojo skristi į tolimą šalį.

„Žinote, ką supratau? Kad yra tokia kategorija žmonių, kurie niekaip negali susilaikyti neįžeidinėdami kitų. Tiesiog jiems būtina tai padaryti, taip jie lyg realizuoja ir pamalonina save. Duok tik jiems progą – ir kaip mat lenda iš šešėlio pasireikšti.

Covid-19 yra viso pasaulio nelaimė ir ne tik Lietuvoje karantinas bei griežta priežiūra. Jus net neįsivaizduojate, kiek reikia praeiti patikrinimų, kiek reikia turėti dokumentų, kad galėtum bent kiek pasidžiaugti saule.

Tai yra mano šeimos pasirinkimas – keliauti ar ne. Tokį pat galite kiekvienas pasirinkimą padaryti. Jei būtų draudžiama tai daryti, niekas ir nekeliautų! Tai yra leidžiama, bet griežtai kontroliuojama. Nejaugi iš tiesų, pagal jus, tiek daug žmonių yra kvailų, neatsakingų? Nes keliaujančių su šeimomis tikrai yra daug.

Kas turi galimybę – tas keliauja, bet laikydamiesi visų griežtų įstatymų. Niekuomet nedrįsau įžeisti žmogaus tik dėl to, kad jo pasaulėžiūra kitokia, nei mano ir tai žinokite labai geras bruožas.

Siunčiu jums tik geriausias emocijas ir spindulėlį šiltos saulės!“ – savo instagrame brūkštelėjo V. Siegel.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (478)