Drabužių kūrėja, kaip ir daugelis kitų žinomų žmonių, pastaruoju metu socialiniuose tinkluose dalijasi idėjomis, ką galima nuveikti karantino metu. Dizainerė sekėjams neretai demonstruoja savo paveikslus ar pasiplaukiojimus žvarbiame vandenyje. Visgi nemažai dėmesio sulaukė ir naujausias moters įrašas.

Viktorija kartu su vyru nusprendė išnaudoti puikiai limpantį sniegą ir savo rankomis sukūrė dar nematytą besmegenę, kuri išsiskyrė savo ryškumu. Margaspalvis sniego kūrinys greitai sulaukė teigiamų įvertinimų – kone kiekvienas praeivis norėjo su ja įsiamžinti.

Viktorija Jakučinskaitė su vyru

„Kvailystės – labai rimtas reikalas, – savo socialiniuose tinkluose prabilo V. Jakučinskaitė. – Kai nustojame kvailioti, mes greitai senstame, nes taip prarandame polėkį kurti ir atrasti naujus įkvepiančius dalykus, kurie spalvina gyvenimą visomis įmanomomis spalvomis.

Aš buvau praradusi šitą džiaugsmą ir mano kasdienybė tapo niūri kaip lietuviškas dangus. Daugiau aš sau šito nebeleisiu. Dabar man net nereikia laukti gimtadienio ar Kalėdų, kad būtų šventė, nes šventes aš susikuriu sau kasdien“.

„Mano besmegenė – geros nuotaikos užkratas! Su ja norėjo nusifotografuoti visas parkas“, – džiaugėsi ji.

Neeilinė sniego pažiba komplimentų sulaukė ir socialinėje erdvėje – ne vienas internautas stebėjosi žinomos dizainerės nuotaika keliančia idėja ir dėkojo už puošiamą aplinką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)