„Taip, mes su Dainiumi išsiskyrėme 2019-ųjų rugsėjį. Leisiu jam paaiškinti, jei jis pasirinktų. Aš to daugiau nekomentuosiu ir norėčiau, kad mano privatumas būtų gerbiamas“, – Delfi skyrybų žinią patvirtino iš Kanados kilusi Nathalie.

Tuo tarpu D. Zubrus buvo nekalbus, tik portalui lrytas.lt patikino „žinantis apie tai“.

D. Zubrus ir N. Sanschagrin susituokė 2011 metų vasarą. Iki vestuvių draugavo 12 metų. Buvę sutuoktiniai kartu augina dvi atžalas – 17-metį Tomą ir 14-metę dukrą Emmą.

Sausio 8-ąją modelis N. Sanschagrin savo socialinio tinklo paskyroje paskelbė draugaujanti su kitu vyru.

Dar 2020 m. spalį „Delfi“ rašė, kad D. Zubrus bent pusmetį nesimatė su šeima. Asociacijos „Hockey Lietuva“ prezidentas balandį atskrido į Lietuvą, tuo tarpu jo šeima liko už Atlanto. Namo buvusi NHL žvaigždė išsiruošė tik rugsėjo pabaigoje.

Prieš iškeliaudamas pas šeimą D. Zubrus dalyvavo Vilniaus maratono metu vykusiame 5 km bėgime ir trasą įveikė vilkėdamas buvusio krepšininko Rimanto Kaukėno įkurto labdaros fondo suburtos komandos „Aplenkime vėžį“ rožinę aprangą. Būrį įvairių sričių garsenybių sutelkusi komanda kvietė palaikyti sunkiai sergančius vaikus.

Daug dažniau „Hockey Lietuva“ vadovui tenka vilktis oficialius drabužius ir spręsti Lietuvos ledo ritulio problemas. Viena svarbiausių, pasak D.Zubraus, – bazių trūkumas. Tačiau šiemet daug daugiau bėdų visam sportui sukėlė COVID-19 pandemija. Visai netoli finišo kovo mėnesį buvo nutrauktas ir Lietuvos ledo ritulio čempionatas. Be to, koronavirusas sudaužė viso pasaulio ledo ritulininkų planus išmėginti jėgas įvairaus lygmens pasaulio čempionato pakopose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)