Džiugią naujieną gerbėjams Karolina popiet paskelbė pati. Žinoma moteris atskleidė, kad mergytei išrinko nelietuvišką vardą.

„2021.01.07. Isabelle Meschino Ježerys. 3720 g, 58 cm“, – dalindamasi jautria visos trijulės delnų nuotrauka, skelbė K. Meschino.


Tai, kad pora laukiasi kūdikio, paaiškėjo liepos viduryje. Žinoma moteris tąkart instagrame pasidalijo romantiška nuotrauka ir jautriu įrašu.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai – keturis mėnesius slėpti tikrai nebuvo lengva, bet tiems, kas bent kažkiek mus pažįstate ar atidžiai sekate – tikriausiai nebuvo sunku atspėti. Bandžiau mėtyti pėdas, bet gavosi gana juokingai.

Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą. Greit būsime trise. BEGALYBĖ MEILĖS“, – internete pasidžiaugė Karolina.

Be to, artėjant šeimos pagausėjimui, pora susižadėjo. Kalėdų išvakarėse Dominykas paprašė Karolinos rankos, o ji sutiko. Instagrame socialinių tinklų garsenybė pademonstravo ir sužadėtuvių žiedą.

Įsirenginėja naujus namus

Be vaikelio atneštų permainų poros gyvenime vyksta ir dar vieni pokyčiai – Karolina ir Dominykas jau kuris laikas įsirenginėja naujus namus – erdvų butą sostinėje su didžiule terasa.

„Šiandien yra viena ypatingiausių dienų mūsų su Dominyku gyvenimuose ir manau niekada jos nepamiršime, nes šiandien oficialiai įsigijome pirmąjį mūsų butą. Svajonės tikrai pildosi, kai labai labai nori ir daug dirbi, mes tik ką sau tai įrodėme.

Laukia dar ilgas kelias iki kol įsirengsime ir įsikelsime, kol kas planuojame iki Kalėdų spėti tai padaryti, bet esame be galo laimingi, kad dirbame su nerealia komanda kuri mums padeda (@jpinteriorhouse).

Dalinsiuosi ne tik įsirenginėjimo procesu, bet ir informacija apie rajoną, pastatą kuriame gyvensime ir kaimynystę. Esame puikiose rankose! Ačiū nekilnojamo turto plėtotojams „Prodo“ esam super super super laimingi“, – socialiniame tinkle kiek anksčiau pasidžiaugė žinoma moteris.

Laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ viešėjusi K. Meschino pasakojo, kad pastaruoju metu įsirenginėja ir studiją, kurioje vyksta jos prekės ženklo kūrybos darbai.

„Dabar mes esame visiškame taupymo režime – vien stresas, kai turėčiau būti rami ir atsipalaidavusi. <...> Dabar įsikūrinėjame studiją, kurioje dirbsiu, taip pat tikriausiai Dominykas čia įsikurs savo studiją, – atviravo Karolina. – Taip pat su Dominyku nusipirkome butą. Ten – visiškai tuščia erdvė, kurią dar reikės įsirengti. Kiekvieną plytelę, kiekvieną detalę deriname patys.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (288)