„Negaliu patikėti, kad Nikolui jau metukai ir devyni mėnesiai! Dar labiau neįtikėtina tai, kad mano pirmagimiui Markui jau ne už kalnų – aštuoniolika!“ – greitai bėgančiu laiku stebėjosi žinoma moteris.

Socialiniuose tinkluose ji pasidalijo dviem šeimos albumo nuotraukomis, kuriose matosi jos abu sūnūs ir jas papuošė savo mintimis.

„Tai du svarbiausi etapai gyvenime, kurie truks iki paskutinio mano atodūsio! Ir šiandien galiu drąsiai teigti, kad ankstyva ir vėlyva motinystė davė labai skirtingas patirtis!

Kai tau 22-eji metai ir ant savo rankų laikai mažą stebuklą, pasaulis tarsi sustoja. Tuo pat metu užplūsta įvairiausi jausmai: nuo baimės, kad kažko nesugebėsi, didžiulio nepasitikėjimo savimi iki beprotiškos laimės!

Tuo metu brandi motinystė atnešė visišką ramybę ir žinojimą, kad viskas, ką bedarytum, yra geriausia tavo vaikeliui!

Amžiaus skirtumas tarp sūnų tikrai nemažas – 16-ika metų! Tačiau tas skirtumas tarp jų visiškai ištirpsta, kai matau brolišką ryšį ir šiltą bendravimą.

Markas labai myli savo mažutį broliuką ir nuolat su juo užsiima, žaidžia, vartosi ant grindų ir skaito vaikiškas knygeles“, – džiaugiasi mama.

Delfi primena, kad Nikolas yra pirmoji bendra Gerdos ir Andriaus Žemaičių atžala. Iš pirmosios santuokos Gerda augina sūnų Marką, o Andrius – tris sūnus ir dukrą.

Pora susituokė du kartus – 2017-ųjų balandžio 19-ąją jiedu aukso žiedais apsimainė egzotiškame Tailande, o gegužės 6-ąją Gerda ir Andrius vienas kitam antrąjį „taip“ ištarė Marijampolėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)