Žinia, kad šeimą greitai aplankys gandrai, socialiniuose tinkluose spalį pasidalino pats D. Praspaliauskas. Na, o dabar, pradėjus naujus metus virtuvės virtuozas dalijosi dar džiugesniu faktu – mažylė jau namuose!

„Pradžių pradžia..! Elena! – džiugiai instagrame pranešė žinomas tėtis. – 116 valandų amžiaus, nuostabi kaip angelas... Mažuliukė – 3,3 kg – į mane, bet bus aukšta – 56 cm – kaip mama! Mylėsim ir saugosim, mokysim ir patarsim, bet leisim gyvenimo skonį pažinti pačiai. Let the show begin

Po šiuo virtuvės šefo įrašu pasipylė artimųjų, bičiulių, kolegų bei kitų sekėjų sveikinimai.

Dukrelei tėvai suteikė graikų kilmės vardą Elena, kuris simbolizuoja „saulę“ arba turi „šviesiosios“ reikšmę.

Visai neseniai laidoje „Bus visko“ D. Praspaliauskas pasakojo apie sudėtingą laiką verslo srityje. Atėjus Covid–19 krizei, „Amandus“ ištuštėjo, ir išlaikyti restoraną tapo tikru iššūkiu.

Šiuo sunkiu laikotarpiu paaiškėjo, pasak Deivydo, kas buvo „Amandus“ restorano partneriai ir draugai, o kas tik naudos siekėjai. Deivydas išmoko prisitaikyti ir vertinti kiekvieną centą, kiekvieną maisto trupinėlį. Suprato, kad pats gali padaryti labai daug.

Karantino metu pats ir gamino, ir išvežiojo maistą į namus. Susirado naujas mažesnes patalpas Užupyje, savo rankomis pradėjo jas įrenginėti. Į pagalbą stojo draugai, kolegos ir ištikimiausi klientai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)