Apie tai, kad netrukus laukia vestuvės prisipažino G. Mikalauskytė. J. Jankevičiaus mylimoji instagrame pasidalino nuotrauka su sužadėtuvių žiedu.

Šalia fotografijos G. Mikalauskytė parašė komentarą, išduodama, kad 2020-aisiais jos gyvenime nutiko top 3 įvykiai: persikraustymas į naujus namus, sūnaus Leono gimimas ir sužadėtuvės.

„Pasakiau „taip“, – pridūrė ji.

Delfi primena, kad santykius pora užmezgė 2016-aisiais. Tais pačiais metais jiedu pirmą kartą žengė raudonuoju kilimu, taip patvirtindami faktą, kad jie yra oficialiai kartu. Tuomet Greta ir Justinas buvo bene labiausiai fotografų medžiojami įsimylėjėliai.

G. Mikalauskytė – modelis ir šokėja, išbandžiusi savo jėgas ir aktorės amplua. Negana to, ši gražuolė gali pasigirti net keliais titulais. 2012-aisiais metais šiaulietė pelnė „Mis Šiaulių kraštas“ karūną. Tai atvėrė jai duris į „Mis Lietuva“ konkursą, kuriame pelnė pirmosios vicemis titulą.

Grožio konkurso titulų susižėrusi šiaulietė prieš kiek laiko išbandė savo jėgas ir prieš televizijos kameras. Jauna moteris įsiamžino serialuose „Meilė kaip mėnulis“ ir „Apie mus, Kazlauskus“.

Pora 2020-ųjų metų pradžioje susilaukė pirmagimio – sūnaus Leono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (292)