„Visi tie bandos inkštimai, kad 2020 viso gero, jūs baisūs metai, jūsų galėjo nebūti, oi kaip mes kentėjom, Lietuva brangi tėvyne išdrąskei tu man šikynę – visa tai yra infantilios, išpopintos, tingios milenialsų ir postsovietinių kumečių biomasės atriaugos.

Anksčiau jie stenėdavo, kad abitūros egzaminai per sunkūs jų aikštingiems ubliūdkams arba Akropolyje eilės per didelės gruodžio 24 dieną ir į Palangą per ilgai važiuot vasarą penktadienio popietę, 13:00 nusiėmėm nuo darbo ir vistiek kamštis, nu bet b**t b**t kas per likimas, ištisas dešimt minučių Geležiniu vilku vilkausi po 3 km per valandą, nu už ką man toks gyvenimas?

Ta pati tiktoko ir Instagramo zyzlių populiacija, planktonas, kuris anksčiau postino „nenoriu keltis!”, „uždrauskit kas nors pirmadienius” ir kurių visas turinys buvo „labiausiai mėgstu valgyt ir miegoti”, kurių viskas yra apie gėrimą be pulso, kur „ar aš vienas dar nepostinau sniego fotkių”, patarkit kokį serialą pažiūrėti ir kaip rasti normaliąąą namų tvarkytojąąą plzzzzz – dabar šie vienaląsčiai atrado naują temą prakeiksmams, jie nurašys visus metus, nes jie, planktonas, nusipelnę buvo geriau.

Jūs nieko nenusipelnėte geriau. Jūs gavote pagal savo tingumo ir inercijos laipsnį.

Mes, kurie nusipelnėme geriau, gerai ir turėjome: darbus, pajamas, džiaugsmą, knygas, draugus ir bendravimą – puikų, įdomų, pamokantį ir auginantį. Jeigu kas tais metais mirė ar sirgo – tai hey, kiekvienais metais kas nors miršta ar serga. Sunkumai su kelionėm? Žinokit, aš gimiau šalyje, kur man pirmus 18 metų buvo juodi sunkumai su kelionėmis, ir vis tiek 1970-1988 nenorėčiau ištrinti, nes tai mano dalis.

Jei nugyvenot metus ir jums juos bjauru prisiminti, tai turbūt patys buvot ne kažką, nes žmogus gyvena savo gyvenimą ir stato sau laimę. Pradėkit jau šiandien, jei nenorite taip pat inkšti po 2021-ųjų.

Jei atėjote prie paštomato ir jums nėra siuntinio, tai turbūt todėl, kad jums niekas nieko neatsiuntė. Norit laimėti loterijoje? Gera pradžia yra pradėti pirkti loterijos bilietus, o ne išmaniai spjaudytis ant Perlo terminalų”, – senuosius metus įrašu užbaigia A. Užkalnis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)