Apie rimtus pokyčius gyvenime pora pranešė Kūčių vakarą socialiniuose tinkluose. Karolina savo paskyroje, kurią seka keli šimtai tūkstančių gerbėjų, paviešino šventines akimirkas.

Merry Christmas, – linkėjo Karolina. – Jaukių, saugių švenčių, kad ir kokios jos bebūtų šiais metais... Milijoną meilės ir ramybės siunčiu visiems.“


Tiesa, naujausia šventinė nuotrauka gerokai nustelbė kitas – joje nufotografuota Karolinos ranka ir ant bevardžio piršto tviskantis sužadėtuvių žiedas.

„TAIP“, – šalia kadro brūkštelėjo K. Meschino.

Netikėta žinia kaip reikiant sujaudino internautus. Vos per kelias minutes po socialinių tinklų garsenybės įrašu pasipylė porą sveikinantys komentarai ir „patiktukai“.

Delfi primena, kad Dominyko ir Karolinos netrukus laukia ne tik vestuvės, bet ir tėvystės išbandymai. Pora laukia gimstant dukrelės. Apie nėštumą Karolina sekėjams pranešė taip pat socialiniame tinkle „Instagram“.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai – keturis mėnesius slėpti tikrai nebuvo lengva, bet tiems, kas bent kažkiek mus pažįstate ar atidžiai sekate – tikriausiai nebuvo sunku atspėti. Bandžiau mėtyti pėdas, bet gavosi gana juokingai. Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą. Greit būsime trise. BEGALYBĖ MEILĖS“, – savo paskyroje anksčiau rašė Karolina.

Be šių pokyčių pora įsirenginėja savo naująjį būstą ir stilingą darbo erdvę, kurioje – ir K. Meschino prekės ženklo dirbtuvės, ir OG Version studija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (300)