„Šia liga sergu ne aš vienas. Serga daug ir Lietuvoje, ir pasaulyje. Dėl to visiems noriu palinkėti sveikatos“, – Delfi teigė žinomas aktorius.

Apie kitokias šventes ir savo sveikatą M. Vaitiekūnas kiek plačiau prabilo socialiniuose tinkluose.

„Žiūrėkit, nevyniosiu žodžių į vatą. Aš susirgau koronavirusu, simptomai ne patys lengviausi, bet ir ne patys sunkiausi. Ačiū, Dieve.

Akių, galvos, kūno skausmas, karščiavimas, skonis – out, kvapas – out ir šiaip pasakysiu labai nekažką.

Balta mišrainė bus balta, o silkė bus silkė. Gali tarti kaip nori, bet skonis nuo to nepasikeis. Ta prasme jo iš vis nebus. Ką padarysi, teks sužadinti užmigusią aktorinę vaizduotę ir tokiu būdu išragauti 12 skirtingų, bet vieno skonio patiekalų.

Ir dar artėjančių švenčių proga noriu paprašyti Jūsų, kas yra nors truputį skeptiški šio viruso klausimu, neplatinti šūdo ant mano sienos, geriau tuo savo šūdu ištepliokite savo namo sienas ir giliai kvėpuokite, tai padės jums nesusirgti koronavirusu.

Aš nesiplėsiu, aš paprašiau, tikiuosi būti išgirstu. Kas manęs neišgirs, sorry bus block ir ne todėl, kad nepriimu kitos nuomonės, o todėl, kad todėl.

Būkite sveiki, sportuokite, gerkite daug arbatų, mylėkite artimuosius, save, giliai kvėpuokite, ir susisiekime per atstumą. Gražių švenčių!“, – feisbuke visiems linkėjo aktorius.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)