Žinoma dainininkė savo įžvalgomis apie kūną, apsimestinę meilę sau ir geriausią savo versiją pasidalino socialiniame tinkle „Instagram“.

„Kuo toliau, tuo dažniau matau pareiškimus ir iš jų kylančias argumentų kovas „naujo” grožio tema. Nuo žurnalų viršelių, post’ų, reklamų iki tam dedikuotų socialinių tinklų profilių, specialiai adaptuotų madų šou ir televizijos laidų. Kuo daugiau tokių pareiškimų, tuo daugiau, savaime suprantama, diskusijų. Diskusijose nedalyvauju ir šiaip aštrių kraštutinumų nesiekiu ar didelių statement’ų savo gyvenime nedarau, bet vis dėlto suvirškinu tą informaciją ir pabandau pamatyti bent po vieną įsivaizduojamą pateisinimą žiuri iš abiejų pusių. Pati visada turėjau kelias „rinkes”, vienais laikais (ir Kūčių vakarais) daugiau, kitais – mažiau, esmė, kad niekada nebuvau pratusi ar pratinta prie sporto disciplinos ar sveikos mitybos, labiau prie laisvai pasiekiamų cinamoninių bandelių ir švento mamos kugelio.

Nepaisant to, matau tik apsimestinę laimę priimant save „tokį, koks esi”. Laimės nėra nei lašiniuose, nei modelio figūroje, nei toje cinamoninėje bulkutėje. Nes nei joks +size modelis ant viršelio ar įkvepiantis post’as pas „atsivertusį į natūralumą” influencerį iš tikrųjų gi nelabai pakeičia mūsų savivertę ar savigarbą, jei žinai, kad šiandien nesi geriausia savo versija. Prireikė man nemažai laiko ir vienos papildomos galvos, kad tai sau drąsiai ir atvirai pasakyčiau, bet dabar šita mintis mane įkvepia labiau, nei visas socialinis judėjimas. Tad noriu ta mintimi ir pasidalinti – pasižiūrėję į save atsakykime ne į „kas turi būti normalu?”, o „ar aš esu savo pike?”. Aš tai nesu. Bet nuoširdžiai noriu būti, dėl to pažadu sau ieškoti patogiausio, sveikiausio, optimaliausio kelio, iki kol… būsiu”, – instagrame rašo Monika Marija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)