Atlikėja jau kurį laiką kovoja su peršalimu, dėl kurio net keletą kartų lankėsi pas medikus. Nors patirti simptomai gali priminti koronavirusą, atlikus du tyrimus jo dainininkės organizme nebuvo rasta.

Bet kokiu atveju, linksmybes tenka atidėti. „Gimtadienį perkeliu į vasarą. Visada norėjau jį švęsti šilčiausiu metų laiku“, – „Delfi“ sakė žinoma moteris, šiandien vis dėlto nusprendusi atsiriekti torto.
Moteris neslepia, kad laikotarpiu, kuomet draudžiama į namus įsileisti svečių, gyventi vienai nėra lengva.

„Aš visada sakydavau, kad man nereikia tų vyrų ir vaikų, bet dabar suprantu, kad ne geležinė esu. Liūdna, tikrai liūdna. Tokiais atvejais galvoju, kad ir žiurkėną ar žuvyčių turėti būtų smagiau nei vienai namuose sėdėti. Normalu, juk ne robotai esame. Bet ką aš galiu padaryti?“ – „Delfi“ atviravo jubiliatė.

Kad ir kaip dabar norėtųsi draugijos, dar prieš savaitę Donata sakė nenorėjusi nieko daugiau – tik pasveikti. Moteris išvardijo simptomus, kurie labai primena koronavirusą. Tačiau tyrimai parodė kitką.

„Labai stipriai sirgau. Jaučiau didžiulį nuovargį, kenčiau nugaros, galvos skausmus, nejaučiau skonio, kvapo, na, o sloga tęsiasi jau visą mėnesį. Žinau, kad turėjau kontaktą su koronavirusu sergančiais žmonėmis. Jie prasirgo visiškai lengvomis formomis, o aš sirgau taip stipriai, kad, rodėsi, kalbu su angelais. Tačiau man koronavirusas nustatytas nebuvo.

Prieš savaitę tyriausi darkart – ir vėl neigiamas. Bet aš vis tiek, neturėjau kur dingti – dešimt dienų sėdėjau namuose ir izoliavausi. Buvo labai blogai. Žinoma, kai kurie skausmai gali būti siejami su nerimo priepuoliais – kai kurie jų buvo tikrai panašūs. Aš tiesiog nežinau, ką galvoti. Dabar jau viskas gerai, tik galvą paskausnoja. Tačiau prieš savaitę negalėjau net filmo įsijungti.

Penkias dienas sėdėjau visiškai viena, gėriau visokių vaistų, bei niekas nepadėjo. O medikai, atlikę įvairių tyrimų, nerado jokių ligų. Jaučiausi tarsi zombis. Fiziniai skausmai yra niekas, palyginus su tuo, ką teko patirti. Be galo sunku tai ištverti ir psichologiškai – niekam nelinkėčiau“, – „Delfi“ pasakojo dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)