Jokia paslaptis, kad daugelis menininkų šį laikotarpį išgyvena sunkiai. Dėl atšauktų ar atidėtų koncertų nudegė ir prodiuserė.

„Aš investavau į Irūnos Puzaraitės ir Mariaus Jampolskio turą, jie jau 10 metų scenoje. Praradau ne vieną, ne du ir ne tris tūkstančius. Viskas sustoję. Nežinau, kada tai atsipirks ir ar atsipirks. Kol kas koncertus nukėlėme, bet nežinia, ar tuo metu žmonės noriai į juos eis, gal dar bijos, vis tiek viskas dar labai sudėtinga – sako pašnekovė. – Žinau nemažai atlikėjų, kurie sėdi be pinigų. Aš tai esu viena moteriškė ir jau metuose, man yra kur kas paprasčiau“.

Nepaisant sunkumų, L. Lapkauskaitė sako, kad dejuoti, guostis ar skųstis – ne jai. Net ir tada, kai kalba pasisuka apie vienatvę, tautiečių neapykantą ir šventinį stalą, prie kurio jos nelauks gausi šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)