Šiais metais įvykusios skyrybos, kurios pramogų pasaulyje sulaukė išskirtinio dėmesio:

Rasa Arlauskienė ir Raimondas Arlauskas

Žinoma renginių organizatorė Rasa Arlauskienė ir jos vyras, verslininkas Raimondas Arlauskas taip pat pasuko skirtingais keliais. Žinia apie poros skyrybas pasirodė dar prieš metus, tačiau oficialiai įteisinti šį sprendimą jiems pavyko tik šiemet.

Poros skyrybų byla narpliota Vilniaus miesto apylinkės teisme, o spalį ištuokos prašymas buvo tenkintas. R. ir R. Arlauskai išsiskyrė bendru nutarimu. Pora teismo slenksčio neminė – procesas vykdytas rašytiniame procese.

Tikėtina, kad porai šis sprendimas tebuvo formalumas, kadangi jau daugiau nei metus atskirai gyvenimą kuriantys buvę sutuoktiniai išsiskyrė gana greitai.

Šiuo metu R. Arlauskienė savo gyvenimą sieja su beveik perpus jaunesniu atlikėju Petru Dauniu.

Rasa Vilkienė ir Tadas Vilkas

Spalį pranešta ir apie Klaipėdoje puikiai žinomos įžymybių sporto trenerės Rasos Vilkienės bei jos vyro skyrybas. Pora skirtingais keliais pasuko po 20 bendro gyvenimo metų.

„Aš per treniruotę išprakaituoju, iššaukiu, išverkiu tai, kas yra susikaupę. Nejučiom ir nevalingai pradedu verkti, tiesiog nepavyksta sulaikyti ašarų... Paprasčiausiai organizmas taip reaguoja, kad apsivalyčiau ir judėčiau į priekį“, – širdį atvėrė moteris.

Ji jau atidavė advokatams skyrybų dokumentus ir pakeitė gyvenamąją vietą – išvyko daugiau nei 300 km nuo Klaipėdos – į Vilnių. Čia R. Vilkienė verčia naują gyvenimo lapą, kuriame pagrindiniai akcentai – sportas ir vaikai.

„Kiti ramybę atranda vartodami alkoholį, raminamuosius vaistus ar eidami į pasimatymus, tačiau tai –ne man. Aš to gyvenime niekada nedariau. Esu susikoncentravusi į savo siekius. Žinau, kad turiu iškentėti ir vėliau galėsiu tik dar sparčiau judėti į priekį“, – sakė ne kartą interviu metu ašaras braukusi R. Vilkienė.

Rolandas Kazlas ir Sigita Kazlienė

Rugsėjį pranešta, kad po ilgų santuokos metų skiriasi aktorius Rolandas Kazlas ir jo žmona Sigita Kazlienė. Nurodoma, kad pora pasukti skirtingais keliais panoro bendru sutikimu. Netrukus sutuoktinių prašymą teismas patenkino.

Skyrybų byla buvo nagrinėjama Vilniaus apylinkės teisme. Posėdyje nei R. Kazlas, nei S. Kazlienė nepasirodė, kadangi procesas vyko rašytiniu būdu. Ištuokos laukti ilgai nereikėjo, byla išnagrinėta be didelių kliūčių.

Garsus Lietuvos teatro, kino ir televizijos aktorius bei režisierius su S. Kazliene susituokė 2002-aisiais. Beveik 20 metų pragyvenusi pora apie savo asmeninį gyvenimą viešai neatviraudavo, retai kartu pasirodydavo ir renginiuose. Ši santuoka R. Kazlui buvo antroji.

Eskedar Maštavičienė ir Mindaugas Maštavičius

Iš Etiopijos kilusi verslininkė, visuomenininkė, kavos ekspertė Eskedar Maštavičienė šiemet taip pat išgyveno pokyčių etapą, kuriame – ir oficialios skyrybos su vyru, kariškiu Mindaugu Maštavičiumi. Tiesa, pajudėjęs teisinis procesas nebuvo netikėtas.

Patį skyrybų faktą žinoma moteris patvirtino, tačiau kalbėti apie sukimo skirtingais keliais priežastis E. Maštavičienė nepanoro – tai labai asmeniška. „Faktas yra faktas, bet į detales leistis nenoriu“, – ramiai atsakė ji.

Tiesa, pašnekovė teigė, kad skyrybos su vyru jos aplinkoje nėra jokia naujiena, kadangi jiedu kartu nebegyvena jau beveik trejus metus, tad teliko formalumai.

Žinomos visuomenininkės gyvenime pastaruoju metu gausu pokyčių – 13 metų Lietuvoje gyvenančiai moteriai neseniai buvo suteikta šalies pilietybė, be to, Eskedar ryžosi sudalyvauti ir populiariame šokių projekte.

Su lietuviu kariškiu, tapusiu jos vyru, Eskedar susipažino jau būdama Vilniuje.

Linas Kunigėlis ir Kotryna Šiukštaitė

Liepą pasirodė žinia ir apie sporto komentatoriaus Lino Kunigėlio bei jo žmonos skyrybas. Pora susituokė prieš 11 metų.

Vilniaus miesto apylinkės teisme buvo nurodoma, kad skyrybos vyko bendru poros sutarimu.

Pora susituokė 2009 metais Bernardinų bažnyčios koplytėlėje. Savo išrinktąją Kotryną L. Kunigėlis prie altoriaus vedė artimiausių draugų ir šeimos narių akivaizdoje.

Nekilnojamojo turto agentūros brokerę K. Šniukštaitę L. Kinigėlis sutiko po to, kai ji išsiskyrė su afrikiečiu sportininku, Lietuvoje dirbančiu modeliu ir sporto treneriu Jeanu Claude‘u Edorhu. Būtent dėl Kotrynos, su kuria susipažino Vokietijoje, J. C. Edorhas atvyko į Lietuvą.

Ieva Zasimauskaitė ir Marius Kiltinavičius

Dainininkė Ieva Zasimauskaitė liepą taip pat oficialiai išsiskyrė su Kėdainių „Nevėžio“ vyr. treneriu Mariumi Kiltinavičiumi. Poros skyrybų byla buvo atversta Kauno apylinkės teisme. Marius ir Ieva skyrėsi bendru sutarimu.

Tai, kad jųdviejų santuoką ištiko krizė, paaiškėjo dar 2019 metais, prieš didžiąsias metų šventes. Dainininkė tuomet patvirtino, kad ji ir jos vyras kartu nebegyvena.

„Taip, kartu nebegyvename. Vis dar išgyvename krizę“, – sakė Ieva.

Pasiteiravus, galbūt ji ir Marius šiuo metu lankosi porų terapijoje arba kitokiais būdais bando likti kartu, dainininkė atsakė, kad jie vienas kitam nusprendė skirti erdvės.

Violeta Repčenkaitė ir Edas

Prieš trejus metus su mylimuoju Edu aukso žiedus sumainiusi manekenė, buvusi televizijos laidų vedėja Violeta Repčenkaitė šiemet irgi papildė besiskiriančių gretas. „Nebeliko bendros, dviejų žmonių kurtos laimės. Tačiau asmeninė niekur nedingo!” – sakė moteris.
Edo ir Violetos sužadėtuvės įvyko 2017-ųjų išvakarėse. Na, o tų pačių metų gegužę įvyko ir įsimylėjėlių vestuvės, kurias nuo žiniasklaidos žinomai moteriai kuriam laikui pavyko nuslėpti.

„Susipažinome Maltoje, vieno renginio metu. Tuo metu abu buvome laisvi žmonės, neturėjome antrų pusių, tad šiandien ramia širdimi džiaugiamės tuo jausmu, kuris įsiplieskė pirmo susitikimo metu ir peraugo į šeimą“, – tąkart pasakojo pašnekovė.

Nuo spalio mėnesio kartu su buvusiu vyru nebegyvenanti Violeta teigė, jog sprendimas skirtis nebuvo skubotas – jiedu su buvusiu mylimuoju viską apgalvojo. Moteriai tai buvo trečioji santuoka.

Egmontas Bžeskas ir Reda Bžeskienė

Nors žinia apie poros skyrybas paaiškėjo jau seniai, jiedu vis dar nėra oficialiai išsituokę ir jau ketverius metus yra įsipainioję į varginantį skyrybų procesą.

2012 metais susituokusių Redos ir Egmonto Bžeskų santuoka ant plauko pakibo prieš gimstant antrai jųdviejų dukrai. Nors palikęs Lietuvą ir su žmona atsikraustęs į Tenerifę tikėjosi, kad atsiribodamas nuo šou verslo pagaliau galės pradėti ramų šeimyninį gyvenimą, 2016 m. santykiai su žmona ėmė šlyti.

Grįžęs į Lietuvą, 2016-2017 metais E. Bžeskas dirbo ir čia, ir Tenerifėje. Gimtinėje kūrė LRT kanalų grupės stilių, LRT žinių studijos dizainą, o svetur – kūrybos vadovu vienoje iš stambiausių pieno įmonių.

Tuo metu Reda kreipėsi į teismą – kaltindama vyrą neištikimybe padavė jį skyrybų.

Vaida Skaisgirė ir Rolandas Skaisgirys

Kovo 9 dieną teismas oficialiai išskyrė Rolandą ir Vaidą Skaisgirius. Anot viešai skelbiamos informacijos, pora skirtingais keliais pasuko bendru sutarimu. Nors sprendimas buvo priimtas rašytiniame procese, oficialią skyrybų dieną pora visgi susitiko.

Žinią, kad sutuoktiniai oficialiai išsiskyrė patvirtino pati pora. „Taip, tai įvyko, esame išsituokę“, – patvirtino V. Skaisgirė. Tiesa, pokalbio metu greta TV laidų vedėjos sėdėjo ir R. Skaisgirys, kuris taip pat pridūrė, kad kalbama jau su laisva moterimi.

Daug išbandymų įveikę buvę sutuoktiniai net ir tokioje situacijoje neprarado optimistiškos nuotaikos, tačiau atvirauti apie esamus jausmus jiedu pasirinko tik vienas kitam. „Bandome į šiuos pasikeitimus žiūrėti kiek įmanoma pozityviau, tačiau daugiau apie tai kalbamės tarpusavyje, o ne į viešą erdvę“, – teigė Vaida.

TV laidų prodiuseris, buvęs krepšininkas R. Skaisgirys su Vaida susituokė 2013-aisiais metais Barbadose. Ši santuoka TV prodiuseriui – antroji, o V. Skaisgirei – pirmoji. Pora kartu nuo 2011-ųjų metų.

Skaiva Jasevičiūtė ir Artūras Kraujalis

Rugsėjį pasirodė žinia ir apie radijo, TV laidų vedėjos Skaivos Jasevičiūtės bei Artūro Kraujalio skyrybas. Pora santuokoje praleido penkerius metus.

Skyrybų byla pasiekė Vilniaus regiono apylinkės teismą. Buvo pranešama, kad santuoka nutraukiama abiejų sutuoktinių bendru sutarimu.

Susisiekus su Skaiva dėl kurį laiką sklandžiusių gandų apie skyrybas, moteris apie asmeninius santykius kalbėti atsisakė.

Žinoma laidų vedėja ištekėjo 2015-ųjų spalį. Ceremonija vyko netradicinėje vietoje – prabangiame restorane. Prisiekti amžiną meilę Skaiva su mylimuoju žengė nutiestu raudonu kilimu.

Julija Janus ir Stasys Baltakis

Dizainerė Julija Janus ir prodiuseris Stasys Baltakis ryžosi sukti skirtingais keliais. Poros skyrybų prašymas lapkritį pasiekė teismą.

Buvo nurodoma, kad poros skyrybų byla bus nagrinėjama rašytinio proceso metu. Tai reiškia, kad Vilniaus miesto apylinkės teisme J. Janus ir S. Baltakiui susitikti neteks. Pranešama, jog žinoma pora 9-erius metus trukusią santuoką teismo prašo nutraukti bendru sutikimu.

Pramogų pasaulyje kalbos apie J. Janus ir jos vyro skyrybas pradėjo plisti dar šią vasarą, tačiau pora apie tai viešai kalbėti nesutiko. Kiek anksčiau susisiekus su S. Baltakiu, šis dar kartą patikino, kad apie asmeninį gyvenimą nekalbėsiąs.

Pora susituokė 2011-ųjų rugsėjį, abiems ši santuoka buvo antroji.

Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel

Bene skandalingiausia sąrašo pora nė nebuvo susituokusi, tačiau judviejų drama domino tūkstančius skaitytojų. Ilgą laiką sužadėtiniais buvę Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel birželį pranešė apie skyrybas.

Iš pradžių pora susilaikė nuo bet kokių komentarų, tačiau vėliau pasirodė atvirų interviu.

Ko gero, skandalingiausiu faktu tapo skyrybų priežastis – V. Siegel neslėpė pamilusi kitą vyrą, artimą šeimos draugą ir dukters krikšto tėvą – Lauryną Suodaitį.

Skandalingos skyrybos ir jų detalės beveik visus metus buvo aktyviai aptarinėjamos, tiek Viktorija, tiek Danielius tapo vienomis ryškiausių žvaigždžių socialiniuose tinkluose. Po skyrybų moteris atidarė naują ir kaip mat didžiulės sėkmės sulaukusią savo internetinę parduotuvę, kuriai išties pasitarnavo savininkės žinomumas bei nuolatinis buvimas dėmesio centre. Tad, bent jau V. Siegel po skyrybų pavyko ne tik pritraukti daugiau sekėjų, tapti itin geidžiama reklamos užsakovų nuomonės formuotoja, bet ir galimai iš to gerokai pasipelnyti.

Mindaugas Mizgaitis ir Simona Mizgaitienė

2018 metų gegužę šeimą sukūrę Mindaugas ir Simona Mizgaičiai jau suka skirtingais keliais. Pora vos prieš metus susilaukė ir vaikelio. Teismą šiemet pasiekė ir judviejų skyrybų dokumentai.

Kaip pažymima, jiedu skyrėsi bendru sutarimu, todėl skyrybų procesas neturėjo užtrukti.

Graikų-romėnų imtynininkas M. Mizgaitis su panevėžiete Simona Čelkonaite-Mizgaitiene susituokė 2018 metų gegužę, o jau lapkritį pranešė apie lauktą šeimos pagausėjimą.

Pora tuomet nestokojo gerų emocijų ir mielai dalijosi savo džiaugsmu.

Goda Ševčenko ir Piotras Ševčenko

Apie skyrybas šiemet prabilo estetinės medicinos gydytoja, kultūristė Goda Ševčenko. Instagrame daugeliui žinoma moteris šiuo metu skiriasi su vyru ir pripažįsta: „Jei ne finansinė nepriklausomybė, galbūt išsiskirti ir nebūtų taip paprasta.“

Nors pasukti skirtingais keliais panoro pati moteris, šis žingsnis jokiu būdu nebuvo impulsyvus – pora dar kurį laiką mėgino likti kartu. Deja, nepavyko.

Goda ir jos vyras kartu prabuvo ketverius metus, statėsi namą, jį įrenginėjo. Prasidėjus skyrybų procesui šeimos idilė sugriuvo. Pora susituokė 2018 m. Trakuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)