Verta paminėti, kad į Delfi objektyvą pakliuvo ne tik aukso žiedus sumainyti nusprendusios poros. Ne ką mažiau smalsu pamatyti ir kaip išskirtinę dieną atrodė į vestuves atvykę svečiai. Kviečiame prisiminti gražiausias šių metų meilės įtvirtinimo akimirkas ir išrinkti savo favoritus.

Balsavimą rasite straipsnio apačioje.

Monika Marija ir Dovydas Laukys

Kurį laiką internetinėje erdvėje sklandė kalbos apie „X faktoriuje“ išgarsėjusio Dovydo Laukio ir dainininkės Monikos Marijos Paulauskaitės santykius bei planuojamas vestuves. Visgi pora Vilniaus civilinės metrikacijos skyriuje nurodytu tuoktuvėms laiku nepasirodė.

Nepaisant to, manoma, kad pora savo santykius oficialiai įtvirtino anksčiau arba kiek vėliau nuo viešai paskelbtos datos, norint išvengti žiniasklaidos dėmesio. Tai, kad pora iš tiesų galėjo sumainyti aukso žiedus rodo ir faktas, kad Marija pasikeitė savo pavardę – nuo šiol atlikėja prisistato ir Laukės pavarde. Be to, ant jos bevardžio piršto sužibo anksčiau nepastebėtas žiedas.

Tai, kad projekto „Šok su žvaigžde“ dalyviai išties dalyvauja vienas kito gyvenime nebėra paslaptimi. To, regis, nebeslepia ir Monika su Dovydu. Visai neseniai „X faktoriuje“ išgarsėjęs grupės „120“ narys dalijosi trumpu vaizdo įrašu, minėdamas „taip reikia mylėti žmoną“ ir galiausiai kamerą nukreipė būtent į besišypsančią Moniką Mariją. Toks buitinis vaizdelis taip pat nepraslydo pro akis akyliausiems jųdviejų gerbėjams.

Delfi ne kartą bandė susisiekti su Dovydu ir Monika Marija, tačiau nei vienas šia tema komentarų nedalijo.

Viktorija Šaulytė ir Julius Mocka

Prieš ketverius metus susitikę realybės šou „Du barai“ dalyviai Julius Mocka ir Viktorija Šaulytė pamilo vienas kitą iš pirmo žvilgsnio, tačiau ilgai slėpė savo jausmus, nes nuolat buvo persekiojami kamerų. Kai Julius pirmą kartą pabučiavo mylimąją, skeptikai teigė, kad ilgai kartu jiedu nebus, tačiau šios prognozės neišsipildė – pora šiemet susituokė.

Viktorija neslepia, kad vos išvydusi Julių pajuto, kad jis taps jos vyru. Tuo metu ji turėjo širdies draugą, tad būta daug nerimo, blaškymosi ir sunkių akimirkų, tačiau sprendimą nulėmė nepaneigiami jausmai.

„O Jėzau, kaip buvo baisu. Baisiausia gal buvo tas, kad žinai, jog visi viską mato, žinai, kad tave iš karto pakvies interviu, žinai, kad viskas bus labai viešai, sunku prieš kameras pasakyti kitam žmogui – aš tave palieku. Labai skauda ir jam, ir man. Buvo ir skaudu, ir sunku, ir liūdna, bet tuo pačiu gera, nes prasideda nauja draugystė, tie jausmai persipynė“, – apie savo psichologinę būseną tuo metu pasakojo Viktorija.

Mergina neslėpė, kad po šou laukė nelengvas persiorientavimo periodas, kai abu suprato, jog atėjo metas vaikščioti į pasimatymus, apsikeisti telefono numeriais, nors prieš tai tris mėnesius abu kartu gyveno ir sukosi bendroje buityje.

Tačiau ketveri metai prabėgo it akimirka, jiedu mėgavosi laiku kartu, o vestuvės vainikavo visą šią neeilinę meilės istoriją. Neįprastai susitikę jiedu ir susituokė kitaip – porą sutuokė vyriausioji Lietuvos krivė. Tiesa, pora neslėpė, kad judviejų šventę pakoregavo koronavirusas.

Patricija Babrauskaitė ir Justas Uža

Paskutinį vasaros savaitgalį Vilniaus Bernardinų bažnyčioje amžinąją meilę vienas kitam prisiekė TV3 televizijos sporto žinių vedėja Patricija Babrauskaitė ir jos mylimasis, vyresnysis leitenantas Justas Uža. Aukso žiedus pora sumainė po daugiau nei 6-erius metus trukusios romantiškos draugystės, kurioje netrūko ir išbandymų. Tiesa, visi iššūkiai įsimylėjėlius tik sustiprino, todėl vestuvės buvo labai lauktos ir kupinos simbolikos.

Įprastai iš bažnyčios išeinančius jaunuosius svečiai pasitinka plojimais ir ore pažirusiais gėlių žiedlapiais, tačiau Patricija ir Justas sulaukė ne tik to. Bene labiausiai porą sujaudino karininkų garsiai užduotas klausimas.

„Vyrai, pasipuošę uniformomis, taip pat buvo karininkai – tai Justo kolegos, užimantys vadovaujamas pareigas. Visi jie sustojo vorele ir iškėlė kardus į viršų – tokia tradicija. Esu mačiusi ir anksčiau tokių gestų, turiu draugę, ištekėjusią už karininko, žinau, kad jaunuosius pasitinka kardais, tačiau tikrai nesitikėjau, jog jais mus sustabdys. Vyro kolegos mus sustabdė ir Justo paklausė, ar jis mylės ir gins savo žmoną taip, kaip tėvynę. Tai buvo be galo jautri ir žavi akimirka. Maniškis labai tvirtai atsakė: „Tikrai taip!“. Buvo didžiulis emocijų pliūpsnis, man pačiai buvo didelė garbė būti tokioje aplinkoje. Šalia Justo aš apskritai jaučiuosi tarsi įpareigota pasitempti. Taip vienas kitą gyvenime ir stumiame į priekį“, – šiltai pasakojo nuotaka.

Pašnekovė neslėpė, kad siaučiantis koronavirusas kiek pakoregavo jos ir mylimojo vestuvių planus – šventė turėjo įvykti gerokai anksčiau.

Justinas Stanislovaitis ir Laura Tuomaitė

Rugsėjį grupės „Twosome“ narys Justinas Stanislovaitis vedė savo išrinktąją, šokių mokytoją Laurą Tuomaitę. Aukso žiedais pora apsimainė Biržų rajone, Papilio evangelikų reformatų bažnyčioje.

„Biržuose bandžiau atkurti krikščionišką jaunimo stovyklą. Parodžiau Dievui, kad noriu dirbti dėl jo ir supratau, kad ten ir turi įvykti mūsų vestuvių ceremonija“, – apie svarbą amžiną meilę prisiekti bažnyčioje kalbėjo Laura.

Prie altoriaus jaunąją vedė senelis, kuriam svarbią dieną įsikibti į parankę Laura pasižadėjo prieš 15 metų. „Kadangi mudu su broliu augome be tėčio, o senelis mums stengėsi padėti, kiek galėjo, nusprendžiau jam taip atsidėkoti“, – „Delfi“ sakė žinoma šokėja.

Poros šventėje Biržų rajone dalyvavo per 50 svečių. Kadangi Justinas ilgą laiką dirba vestuvių sferoje, o Laura vadovauja šokių grupei, puotoje pramogų netrūko.

Iškart po ceremonijos sutuoktinius pasitiko jaunosios vadovaujama Vilniaus kultūros centro tautinių šokių grupė „Dalužė“ ir svečius džiugino liaudiškomis tradicijomis.

Ieva Jackevičiūtė ir Raimondas Klezys

Žinia, kad aktorius Raimondas Klezys vedė aktorę, buvusią televizijos laidų vedėją Ievą Jackevičiūtę, taip pat pasirodė rugsėjį. Pora susituokė Vilniaus santuokų rūmuose.

Iki vestuvių Ieva jau buvo išgyvenusi dvi nesėkmingas santuokas, tačiau ne tik tai audrina smalsuolių fantazijas – porą skiria 15 metų amžiaus skirtumas.

„Lyg ir gali pasirodyti, kad tas skirtumas nenormalus. Stereotipiškai mąstant, gali pagalvoti, kad turėtų skirtis mūsų mąstymas. Bet, pavyzdžiui, mano aplinkos žmonių niekada tie skaičiai netrikdė. Visi susitikę bendraujame kaip lygus su lygiu. Juk aš nesu už ją jaunesnis tiek, kad ji turėtų važiuoti pasiimti manęs iš darželio, o aš grįžęs jai keisčiau pampersus. Viskas kur kas paprasčiau nei gali pasirodyti“, – kalbėjo ankstyvą rytą į interviu atskubėjęs aktorius.

Aktorių pora augina dukrą bei du Ievos vaikus iš ankstesnių santykių.

Interviu eigoje paaiškėjo, kad Raimondas subrendęs ne pagal metus, o subręsti jį privertė gyvenimo sąlygos. Išsiskyrus tėvams, jis liko augti su močiute, kuri prižiūrėjo ne tik Raimondą, bet ir jo seserį bei pusbrolį.

„Mes neturėjome sąlygų būti lepinami. Namuose nebuvo dušo, o tualetas – tik lauke. Močiutei nebuvo lengva mus prižiūrėti, tad privalėjau laikytis disciplinos. Visą turėjau daryti pats. Pats atsikelti, pasidaryti pusryčius, pats sugalvoti, kaip grįžti iš mokyklos kitam mieste. Tačiau būdamas vaikas tu negalvoji, kas būtų, jeigu būtų. Tiesiog gyveni. Nežinau, ar dėl patirties vaikystėje, tačiau jaučiuosi vyresnis negu esu iš tiesų. Ir bendrą kalbą visada rasdavau su vyresniais žmonėmis. Mano draugams dabar apie trisdešimt ir daugelis jų dar nė negalvoja apie atžalas“, – pasakojo aktorius.

Visą interviu su aktoriumi galite skaityti paspaudę čia.

Agnė Deveikytė ir Algirdas Gricius

Liepos 17-ąją prabangaus viešbučio ir restorano „Stikliai“ kiemelyje įvyko dizainerės Agnės Deveikytės ir marketingo agentūros savininko Algirdo Griciaus vestuvės. Nors šventė buvo moderni ir stilinga, joje taip pat netrūko romantiškų bei jautrių akimirkų – visai kaip ir poros gyvenime.

„Susipažinome per „Tinder“, – nusijuokė nuotaka. – Algirdas yra truputį žmogus iš IT srities, jis kuria marketingo strategijas įvairiems prekės ženklams ir apskritai daug laiko praleidžia dirbdamas prie kompiuterio, tad tokia pažinčių platforma jam buvo normali vieta, kur būtų galima ieškoti antros pusės. Nuėjome į pasimatymą ir susibendravome.“

Tiek Agnė, tiek Algirdas yra puikiai susipažinę su jaunųjų mados tendencijomis. Dizainerė kasmet puošia nuotakas savo kurtomis suknelėmis, o jos vyras, be pagrindinio darbo marketingo agentūroje, taip pat užsiima vyrų stiliaus konsultacijomis, kurių, beje, neretai prireikia ir jaunikiams. Šis jo hobis netrukus evoliucionavo – A. Gricius išleido knygą ir ėmė vesti paskaitas. Dėl šios veiklos jo vardas vis dažniau nuskamba ir viešoje erdvėje.

Aurimas Anužis ir Aira Radžiūnaitė

Daliai porų karantinas tapo nemenku santykių išbandymu, tačiau šokėjams Aurimui Anužiui ir Airai Radžiūnaitei šis laikotarpis nė kiek neprailgo. Įsimylėjėliai ne tik sustiprino savo ryšį, bet ir galutinai suprato, kad gyvenimo keliu jiedu nori eiti kartu. Liepos 18-ąją Vilniaus santuokų rūmuose tituluota šokėjų pora vienas kitam prisiekė amžinąją meilę.

Daugkartinė pramoginių šokių varžybų nugalėtoja bei prizininkė Aira ir legendiniame Lotynų Amerikos šokių ansamblyje „Žuvėdra“ šokęs, o dabar jau savo šokių studijai vadovaujantis ir šio meno kitus mokantis Aurimas susipažino prieš septynerius metus, tačiau tik prieš dvejus tarp jų įsižiebė kibirkštis. Simboliška, kad poros romantiška draugystė prasidėjo būtent šokių aikštelėje.

„Esame abu šokantys, tad susipažinome per šokius. Ji kartu dėstė mano šokių studijoje, buvo šokių trenerė, vadovė. Netrukus pradėjome bendrauti daugiau. Bendravome, bendravome ir įvyko sužadėtuvės, o dabar – jau ir vestuvės“, – linksmai pasakojo A. Anužis.

Aira ir Aurimas kartu yra nuo 2018-ųjų metų. Jie sako greitai supratę, kad yra vienas kitam skirti, todėl ir vestuvių data porai dėliojosi natūraliai lengvai.

Inga Žuolytė ir Adomas Mikalauskas

Šių metų liepą Šv. Petro ir Povilo bažnyčioje susituokė žinoma Lietuvos influencerė Inga Žuolytė ir jos išrinktasis Adomas Mikalauskas. Tiesa, sūnų auginanti pora jau anksčiau buvo įregistravusi civilinę santuoką, bet įprasminti savo santykius jiedu panoro ir prieš Dievą.

Šv. Petro ir Povilo bažnyčią, esančią Vilniuje, pora taip pat pasirinko ne atsitiktinai. Pasak Ingos, bažnytinė santuoka jai – itin svarbi.

„Šioje bažnyčioje buvo krikštytas mano vyras. Kai svarstėme, norėjome, kad vienam iš mūsų ta bažnyčia būtų svarbi – ne atsitiktinai parinkta. Taip pat tai yra viena gražiausių bažnyčių Europoje, – įsitikinusi I. Žuolytė. – Civilinę santuoką mes jau turime, o bažnyčia man visą laiką buvo labai svarbus dalykas. Tad realiai tuokiamės bažnyčioje labiau dėl manęs. Aš suprantu, kad eidama į bažnyčią tai darau pirmą ir paskutinį kartą.“

Alma Eniulytė ir Kristijonas Dalšėda

Šiemet ištekėjo ir TV projekte „Radži ieško žmonos“ išgarsėjusi buvusi grožio konkursų dalyvė Alma Eniulytė. Aukso žiedais su mylimuoju verslininku Kristijonu Dalšėda ji apsimainė liepos 24-ąją.

Septynerius metus romantiškus santykius puoselėjantys įsimylėjėliai tuoktuvių ceremonijai pasirinko neįprastą vietą – vieną sostinės restoranų. Kristijonas mylimajai pasipiršo praėjusių metų kovo 1-ąją.

„Viskas įvyko planetariume tarp krentančių žvaigždžių. Buvo be galo romantiška“, – „Delfi“ sakė Alma.

Nuotaka šventei pasipuošė plunksnomis puoštą suknelę, ant jos diržo buvo žinutė vyrui: Hero of my heart (liet. Mano širdies herojus).

Karjerą televizijoje į pradinių klasių mokytojos specialybę iškeitusi Alma sako nė kiek to nesigailinti.

„Šou pasaulis tikrai ne man. Niekada nelaikiau savęs žinoma“, – sakė ji.

Tačiau maždaug prieš 8-erius metus pasirodžiusi didžiulio populiarumo sulaukusiame projekte ji taip išpopuliarėjo, kad sulaukė išskirtinio pasiūlymo – vesti vieną LNK televizijos laidą „Karamelinės naujienos“. Paskui Alma dalyvavo ir realybės šou „Šlovė ir turtai“. Na, o jos kelias į televiziją prasidėjo 2011 m., dalyvaujant „Mis Lietuva“ konkurse.

Margarita Jakučinskaitė ir Mantas Kubilinskas

Liepos 25-ąją susituokė grožio salono „MAD Beaty Squad“ įkūrėja Margarita Jakučinskaitė bei jos išrinktasis, fotografas Mantas Kubilinskas.

Sunku patikėti, bet nuotaka ir jaunikis savo vestuvėms pilnai pasiruošė vos per tris dienas. „Dėliojome, atidėliojome, kol galiausiai nusprendėme tai šiek tiek pagreitinti. Viską turėjome. Paskambinau sesei dvi dienos prieš vestuves, pasakiau, kad ateisiu matuotis suknelės“, – instagrame pasakojo nuotaka.

Ypatingą dieną ją papuošė jos sesuo, žinoma dizainerė Viktorija Jakučinskaitė. „Mano sesė šiandien išteka. Atėjo vakar į „Tiulio Fėją“ išsirinkti baltos vestuvinės suknelės, bet išėjo su rožine. Ji niekada neieško standartinių sprendimų, tokia mūsų šeima – sesutės ir mamytė“, – socialiniuose tinkluose savo sesers laime džiaugėsi dizainerė.

Nuotaka pasakojo, kad iš pradžių kartu su mylimuoju ji norėjo privačios ceremonijos – tik ji ir Mantas, tačiau galiausiai pora nusprendė susituokti prieš Dievą bažnyčioje.

Albinas Zananavičius ir Laima Šikšnelytė

Paskutinė liepos mėnesio diena užsienio reikalų viceministrui Albinui Zananavičiui bei jo išrinktajai, teisininkei Laimai Šikšnelytei tapo ypatinga – pora sumainė aukso žiedus.

Žinomas politikas ir jo mylimoji liepos 31 d. ceremonijoje Vilniaus santuokų rūmuose vienas kitam prisiekė amžinąją meilę. Vestuvių proga A. Zananavičius mandagiai susilaikė nuo bet kokių komentarų, tačiau akivaizdžiai buvo pakilios, šventinės nuotaikos.

Nors apie poros asmeninį gyvenimą žinoma nedaug, Delfi šaltinių teigimu, šios vestuvės buvo labai lauktos, kadangi pora kartu yra jau ne vienerius metus ir augina dukrelę, kuri dalyvavo ir tėvų sutuoktuvių ceremonijoje.

Ši santuoka Vilniuje gimusiam A. Zananavičiui – antroji. Iš pirmosios ilgametės santuokos vyras turi du vaikus. Pastarosios atžalos, šaltinių teigimu, jau yra pabaigusios mokslus ir besidžiaugiančios tėčio laime.

Arnoldas Kulboka ir Gitana Paulauskaitė

Prieš metus Balyje susižadėję krepšininkai Arnoldas Kulboka ir Gitana Paulauskaitė rugpjūtį sumainė aukso žiedus. Vilniuje pora įregistravo civilinę santuoką. „Kitais metais laukia bažnyčia ir kur kas didesnė šventė“, – sakė nuotaka.

Krepšinio profesionalų Arnoldo ir Gitanos pažintis užsimezgė dar vaikystėje. „Dabar jau net sunku būtų tiksliai prisiminti, kaip susipažinome. Aš žaidžiau krepšinį, tad vienas kitą žinojome dar nuo vaikystės. Draugauti ėmėme tada, kai man buvo 17, o Arnoldui – 18 metų“, – prieš vestuves pasakojo G. Paulauskaitė.

Vestuvių planus šiek tiek pakoregavo karantino nulemti apribojimai – pora spėjo įteisinti civilinę santuoką, o bažnytinę nukėlė į kitus metus. „Tada bus ir šventė. O dabar tiesiog eisime papietauti su šeima“, – pasakojo krepšininkė.

Primename, kad poros sužadėtuvės įvyko egzotiškame Balyje. Tai, kad žinomas krepšininkas pasipiršo savo širdies draugei tapo aišku peržiūrėjus judviejų kelionės akimirkas. Socialiniuose tinkluose tiek Arnoldas, tiek Gitana neslėpė džiaugsmo nauju sužadėtinių statusu. „Ji pasakė taip“, – džiaugsmo neslėpė savo mylimosios rankos paprašęs sportininkas. O Gitana su savo bičiuliais ir kitais sekėjais pasidalino rankos nuotrauka, ant kurios suspindo sužadėtuvių žiedas.

Valdas Benkunskas ir Vismantė Vasaitytė

Vilniaus miesto savivaldybės vicemeras Valdas Benkunskas po 2,5 metų draugystės šiemet vedė išrinktąją operos solistę Vismantę Vasaitytę. Aukso žiedais pora apsimainė Vilniaus arkikatedroje.

Susituokti bažnyčioje pora nutarė be jokių svarstymų – tiek Valdas, tiek Vismantė yra kilę iš katalikiškų šeimų. „Švenčiame katalikiškas šventes, lankomės bažnyčioje – šios tradicijos mūsų šeimose yra labai gilios. Tad net nebuvo abejonių, kad kurti šeimą pradėsime ir amžiną meilę prisieksime ne kur kitur. Pasirinkimas natūraliai atsirado dėl mūsų tėvų įskiepytų vertybių“, – kalbėjo mero pavaduotojas.

Pora susipažino, kaip pašnekovas sakė, politinėmis aplinkybėmis. Tradiciškai Vilniuje sausio 7 dieną, per Tris Karalius, buvo rengiama „Tėvynės sąjungos“ sueiga. Šventei prireikė atlikėjos, į kurios paieškas pasinėrė būtent Valdas.

„Pažįstami žmonės pasiūlė operos solistę, kuri galėjo pakoncertuoti. Taip ir susipažinome. Naujas, nematytas, negirdėtas, tačiau dovanojantis labai kokybišką kultūrinę programą, veidas. Kitaip tariant, aš buvau užsakovas, o ji – mano rangovė. Simpatiška mergina. Po renginio pasikalbėjome, o po dviejų savaičių susitikome atsigerti kavos. Na, ir po truputį mūsų bendravimas virto į draugystę“, – pasakojo pašnekovas.

Mylimajai V. Benkunskas pasipiršo prieš metus – liepos 7-ąją.

Neda Šerniūtė ir Audrius Juščius

Daugkartinė Lietuvos meninės gimnastikos čempionė, pasaulio ir Europos čempionatų dalyvė bei Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio komandos palaikymo šokėja Neda Šerniūtė su mylimuoju Audriumi Juščiu šiemet taip pat žengė prie altoriaus.

Žavi ir grakšti lyg vandens pursluose besimaudanti elegantiška gulbė N. Šerniūtė ir jos mylimasis Audrius Klaipėdos Kristaus Karaliaus bažnyčioje ceremonijos metu spinduliavo meile ir teigiama energija, o šventinę atmosferą pagyvino gėlių puokštės ir aplink besidžiaugiantys draugai bei giminaičiai.

„Su Audriumi susipažinome Šilutės rajone prieš aštuonerius metus, kai atostogavau pas močiutę kaime. Mane iškart pakerėjo jo šypsena, nuoširdumas ir gerumas. Mano vyras yra labai dėmesingas ir rūpestingas“, – gerąsias savo mylimojo puses atskleidė Neda.

Daugiau nei 10 kartų Lietuvos meninės gimnastikos čempionatuose triumfavusi klaipėdietė daug pasaulio šalių apkeliavo dalyvaudama pasaulio ir Europos čempionatuose ir šokdama Klaipėdos universiteto „Leader dance“, dar vadinamojoje „Neptūno“ krepšinio šokėjų grupėje, tačiau jos gyvenime kol kas labiausiai į širdį yra įsirėžęs Egiptas. Būtent šioje saulėtoje Afrikos žemyno šalyje jos mylimasis Audrius pasipiršo.

Elvina Milkauskaitė ir Romas Perminas

Jokia paslaptis, kad sužadėtiniai savo jausmus įprasminti neretai renkasi ypatingas datas – 2020-02-20 – taip pat ne išimtis. Šią dieną aukso žiedus sumainė televizijos projektuose išgarsėjusi dainininkė Elvina Milkauskaitė ir jos mylimasis, nekilnojamojo turto ekspertas Romas Perminas.

„Būtent dėl tokios datos ypatingumo ir sugalvojome susituokti taip ekspromtu, padaryti visiems draugams siurprizą, kadangi niekas to nežinojo, tik patys artimiausi: tėvai, seneliai, tetos, dėdės... Būtent su jais ir paminèjome šią dieną, o tranki šventė su draugais nusimato rudenį užsieny“, – pasakojo nuotaka.

Pora susižadėjo per atostogas Balyje praėjusių metų lapkritį. Tąkart džiugia žinia jiedu pasidalino ir socialiniuose tinkluose. „Taip, aišku, kad taip!“ – nuotrauką su sužadėtuvių žiedu trumpai komentavo Elvina. Tiesa, dabar, jau tapus oficialia žmona, emocijos dar labiau pakilesnės.

„Kol kas dar tikrai sunku suprasti, kas įvyko, reikės laiko priprasti prie pasikeitusios pavardės ir naujo žmonos statuso, bet emocijos pačios geriausios, jaučiamės tarsi sapne, bet labai laimingi! Dar niekada gyvenime nebuvo užplūdę tokie jausmai, labai stipru ir sunku žodžiais nupasakoti, bet, kai sutinki savo sielos žmogų, viskas atrodo taip, kaip ir turi būti – tarsi viskas pagaliau stojo į savo vietas“, – sakė dainininkė.

Pora susipažino pajūryje per Elvinos koncertą – nuo tos akimirkos jiedu tapo neišskiriami.

Benas Maslauskas ir Gintarė Petreikytė

Bažnyčioje vykusioje ceremonijoje, jauniesiems besikeičiant žiedais, prie Beno priėjo mažasis, vos trejų metukų brolis Haris, jis laikė brolį už rankos, kol šis nuotakai prisiekė amžiną meilę, puošdamas jos ranką vestuvių žiedu.

Beno ir Gintarės kelias iki santuokos buvo netrumpas. Gintarė buvo dvyliktokė, kai „Facebook'e“ ją pradėjo kalbinti Amerikoje krepšininko karjeros siekęs ir vidurinę mokyklą ten baigęs Benas. Neilgai trukus, Beno ir Gintarės pasimatymai tapo vis dažnesni. Gintarė pasirinko kineziterapijos mokslus Kaune, o Benas – verslo ir komunikacijos studijas ISM vadybos ir ekonomikos universitete.

„Galiausiai tėtis man pačiam leido viską išbandyti. Gavau iš jo kelis tūkstančius eurų, kuriais galėjau rizikuoti ir dariau atitinkamus verslo sprendimus. „Sudeginau“ pinigus ne kartą, kol įsitikinau, kad ne visos verslo teorijos veikia praktikoje. Tik, kad tėtis buvo toks protingas, jog apribojo mano eksperimentus saugiomis sumomis. Ši praktika tėčio versle man davė maksimumą, ką galėjau gauti iš studijų. Be to, kažkaip savaime išeidavo taip, kad mano žinios darė labai teigiamą poveikį tėčio verslui, man buvo labai įdomu jam padėti, todėl, nė pats nejausdamas, įsitraukiau į visus procesus ir vis svaresnį žodį tardavau priimant sprendimus. Matyt, taip buvo paruošta ir likimo – vos spėjus man įsisukti pilnu tempu į verslą, vos spėjus viską perimti iš tėčio, jis, būdamas dar labai jaunas, vos 44-erių, praėjusių metų rugpjūčio 30-ąją išėjo taip ir neįveikęs dar vieno infarkto“, – pasakojo Benas.

Jei ne Žanas, tikriausiai šiandien Benas su Gintare nebūtų susituokę. Jie, kaip ir dauguma jaunuolių, tiesiog gyventų kartu, kaip gyveno jau dvejus metus.

Laura Mazalienė ir Šarūnas Mazalas

Lygiai prieš penkerius metus oficialiai vyru ir žmona tapę Laura ir Šarūnas Mazalai amžiną meilę prisiekė ir prieš Dievą. „Vaflių namų“ įkūrėjai, žurnalistai liepos 7-ąją susituokė Vilniaus Švč. Mergelės Marijos Ramintojos bažnyčioje.

Sudaryti meilės sąjungą prieš Dievą ir pasipuošti balta jaunosios suknele buvo didžiulė Lauros svajonė.

„Jausmas labai geras. Ši santuoka – išlaukta, prasminga! Ir nerealu buvo matyti tokią dieną savo vaikus. Viskas kitaip, bet visos emocijos – ypatingos. Draugai juokais vis klausia, ar kas pasikeitė. Statusas gal ne, bet jausmas širdy tikrai kitoks – dar tikresnis“, – „Delfi“ sakė žinoma moteris.

Žurnalistikos studentė, „Mamų radijo“ įkūrėja Laura ir sporto žurnalistas Šarūnas susitiko draugų kompanijoje. Moteris neslėpė, kad tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Tačiau galop ją sužavėjo Šarūno atkaklumas, dėmesys ir linksmas būdas. Praėjus pusmečiui po pažinties, jie jau gyveno kartu. Na, o po metų moteris pajuto po širdimi nešiojanti naują gyvybę.

2016 metų liepos 7 dieną, praėjus lygiai dvejiems metams nuo pirmosios pažinties dienos, ant Bernardinų sode esančio Belvederio kalnelio pora sumainė žeidus. Kuklioje ceremonijoje dalyvavo tik šeima ir poros draugai, siautulingo ūžimo iki paryčių jaunavedžiai atsisakė dėl nėštumo.

Justina Globienė-JustINKa ir Vytenis Partikas

Lietuviškąja Kim Kardashian vadinama atlikėja, grožio meistrė Justina Globienė-JustINKa šiemet ištekėjo už televizijos projektuose išgarsėjusio dainininko ir plaukų stilisto Vytenio Partiko. Lygiai prieš metus apie savo romantiškus santykius žiniasklaidai prisipažinę įsimylėjėliai vestuvių puotą iškėlė pajūryje.

Po ceremonijos Justina pasirinko vyro pavardę ir tapo Partike. Tuoktuvių ceremonija įvyko viename Melnragės viešbučių, kur jaunikis jaunąją pasitiko itin jaudinančiai – su daina. „Neslėpsiu, kad tikėjausi dainos. Įtarinėjau. Tačiau ta akimirka buvo labai jautri...“, – sakė pašnekovė.

Po jaudinančios ceremonijos pora išsirengė jaunųjų fotosesijai, o paskui jųdviejų laukė šventė. „Fotografuotis nusprendėme prie jūros. Aišku, oras šiandien pasitaikė nekoks, tačiau, ką padarysi, svarbu nuotaika gera, – pasakojo jaunoji. – Džiaugiuosi, kad neteko stresuoti dėl vestuvių planavimo. Kadangi komanda viską surengė be priekaištų, man, apart suknelės atsiėmimo, šukuosenos ir makiažo, nieko daryti nereikėjo. Aišku, nuvažiavus į ceremonijos vietą, užėmė jaudulys, ėmė sukti pilvą“.

Porai pavyko įgyvendinti ne visas vestuvines svajones. Dėl pandemijos įvedus skrydžių ribojimus, porai nepavyko išskristi medaus mėnesio. „Situacija yra tokia, kokia yra. Po kurio laiko planuojame išvykti į Turkiją. Kol kas gyvename vestuvių nuotaikomis, o vėliau laukia ir naujo grožio salono atidarymas. Tad tų reikalų pas mus ir šiaip netrūksta“, – sakė pašnekovė.

Ovidijus Vyšniauskas ir Auksė Kuzmauskienė

Spalį Kauno civilinės metrikacijos skyriuje aukso žiedus sumainė dainininkas Ovidijus Vyšniauskas ir jo beveik 20 metų jaunesnė išrinktoji Auksė Kuzmauskienė.

Apie tai, kad vyras planuoja vesti trečią kartą, imta kalbėti dar gerokai prieš tuoktuves – viešai prieinamuose jaunavedžių sąrašuose buvo nurodyta, jog spalio 30 dieną O. Vyšniauskas Kauno metrikacijos skyriuje planuoja vesti dar kartą.

Netikėta žinia pasitvirtino, tiesa, pora paankstino ceremonijos laiką ir susituokė kitu metu, nei planuota.

Apie asmeninį gyvenimą neatviraujantis O. Vyšniauskas anksčiau buvo vedęs dainininkę, televizinio šou „Muzikinis viešbutis“ vedėją Viliją Grigonytę. Pora susilaukė dukters. Po to dainininkas vedė antrąjį kartą ir su tuometine žmona Aušra žinomas atlikėjas susilaukė dukters bei sūnaus. Ši santuoka scenos grandui – jau ketvirtoji.

Vladas Bagdonas ir Jelena Liopo

Auksiniu scenos kryžiumi už nuopelnus teatrui praėjusiais metais apdovanotas legendinis kino ir teatro aktorius Vladas Bagdonas šių metų rudenį išgyveno pakilias emocijas – menininkas vedė trečiąjį kartą. Lapkričio 21-ąją jis ir jo išrinktoji sumainė aukso žiedus.

Siaučiant koronaviruso pandemijai sutuoktiniai nepamiršo saugumo ir vestuvių dieną pasipuošė margaspalvėmis veido kaukėmis. Be to, į šventę jiedu atvyko be didelio svečių būrio – to karantino metu reikalauja santuokų rūmai.

Pora jau kuris laikas siejo savo gyvenimą drauge, o jų draugystė tęsiasi 15 metų. Kaip tikino pats V. Bagdonas, Jelena į jo gyvenimą atkeliavo pačiu sunkiausiu metu.

„Ji man labai padėjo tada, kai buvo sunkiausi gyvenimo momentai. Nors atrodau vienišius, mažai bendraujantis, nuo žiniasklaidos besišalinantis, vienam gyventi būtų labai liūdna. Ypač, kai ateina vakarai... niūrūs lapkričio vakarai, kai vienas būdamas norėtum tik nusišauti“, – šių metų sausį žurnalui „Legendos“ pasakojo jis.

Kiek anksčiau V. Bagdonas yra prisipažinęs, kad gyvenime jis yra priklausomas nuo moterų ir nuo juodojo šokolado. „Nuo moterų nesigydysiu, jos organizuodavo mano gyvenimą ir dabar organizuoja“, – yra sakęs legendinis menininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)