Išskirtine šviesintų plaukų šukuosena garsėjantis „X Faktoriaus“ teisėjas, dėl to sulaukęs ir žiniasklaidos dėmesio, juokiasi, tačiau pripažįsta, kad išvaizdos pokyčiai dėmesio sulaukė ir šeimoje.

„Žmona ir dukra jau antrą dieną žiūri ir bando suprasti, į ką aš dabar panašus, – pasakoja S. Prūsaitis. – Tiek dažų, kiek prireikdavo mano šukuosenai, nebuvo sunaudota per paskutinį tūkstantmetį, tad atsižvelgiau į ekologiją (juokiasi.). O kalbant rimtai, tiesiog pasiilgau tokios šukuosenos. Augau miegamajame rajone, nuo kurio nepabėgsi. Pagalvojau, kad tokiai šukuosenai dabar puikus metas, nes vis tiek ištisai sėdėsime namuose. Nėra čia ko tas ilgas kudlas laikyti“.

Atlikėjas pasakojo, kad ilgesnių balintų plaukų šukuosenai tekdavo skirti daugiau laiko. „Kuo plaukai ilgesni, tuo sunkiau pasidaryti šukuoseną, natūralu“, – sako pašnekovas.

Paklaustas, ar buvo kada svarstęs pakeisti ne plaukų ilgį, o spalvą, žinomas vyras prisiminė: „Buvau kažkada ir juodai, ir raudonai nusidažęs. Matote, aš visiškai šitų dalykų nesureikšminu“, – komentavo žinomas vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)