Apie ligą moteris patvirtino nuotoliniu būdu dalyvaudama LRT laidoje „LRT Forumas“.

„Manau, galiu sakyti, kad sergu vidutiniškai sunkiai. Jau kokias 10 dienų nekrenta temperatūra, labai kosėju. Dabar tik praėjo kosulys ir galiu kalbėti dėl to, kad čiulpiu pastilę, nes šiaip, jeigu tik pradedu kalbėti, iš karto pradedu kosėti“, – laidoje pasakojo E. Mildažytė.

Garsi moteris sako jaučianti ir kitus įprastus šiai ligai simptomus, pavyzdžiui, kaulų laužymą. Tačiau yra ir vienas neįprastas dalykas.

„Pasikeitė oda. Jaučiasi toks efektas, tarsi oda būtų nušveista švitriniu popieriumi, yra keisti bėrimai. Bet čia, matyt, visiems individualiai“, – sakė TV laidų vedėja ir teigė per naktį kokius tris kartus pagalvojusi, jog reiktų važiuoti į ligoninę.

Moteris neslepia, kad ilgai laikiusis aukšta 40 laipsnių temperatūra po dešimties ligos dienų jau po truputį leidžiasi, šiuo metu ji - 38 laipsnių, tad E. Mildažytė jaučiasi gerokai geriau.

Paklausta, ką mano apie skiepus nuo COVID-19, E. Mildažytė sakė, jog tikrai skiepytųsi ir dar susimokėtų, kad gautų pirmumo teisę. Dabar ji gailisi, kad rudenį nesiskiepyjo nuo gripo, nes tai padariusios jos bičiulės koronavirusą įveikė kur kas lengviau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)