„Šios Kalėdos man – nuostabios. Kartais pagaunu save svarstančią, kad net ir nebežinau, kokių dar norų galėčiau turėti Naujiesiems metams. Su metais supranti, kad materialiniai dalykai ar taip, ar taip ateina. Prieš 5-6 metus sau palinkėdavau, tarkim, naujų batų. Na, o dabar mano norai susiję tik su dvasiniais dalykais. Galvoju, kad šiemet viskas taip gerai, kad nebėra ko ir paprašyti. Labai džiaugiuosi ir tikiuosi, kad tokia pat džiaugsminga nata žengsiu į 2021-uosius“, – palinkėjo sau internetinės parduotuvės „Shop by Siegel“ įkūrėja.

Laimės prieskoniu gyvenimą pagardino ne tik sėkmingai įsisiūbuojantis verslas, bet ir mylimojo staigmena. Švenčiant gimtadienį, lapkričio 17-ąją, verslininkas Laurynas Suodaitis Viktorijai įteikė sužadėtuvių žiedą. „Kiekviena moteris sutiks, kad yra be galo malonu, kai vyras žengia tokį žingsnį. Mudviejų ryšys jau seniai buvo stiprus, tad sužadėtuvės kažkaip ypatingai mūsų santykių nepakeitė. Tiesiog aš, kaip moteris, jaučiuosi pamaloninta tokio vyriško žingsnio“, – sakė Viktorija.

Šventiškos nuotaikos iki šiol neapleidžia Viktorijos ir Lauryno namų, kuriuose prieš kelias dienas sužibo žaliaskarė. „Įprastai eglutę ir namus stengiamės papuošti pirmosiomis gruodžio dienomis. Tą šventinę atmosferą namuose norisi palaikyti kuo ilgiau. Girdėjau, kad kai kurie žmonės eglutę pasipuošia prieš Kūčias. Argi negaila tokį grožį nupuošti vos po kelių savaičių?“ – kalbėjo pašnekovė.

Labiausiai, anot Viktorijos, švenčių laukia jos dukra Nikolė, Kalėdų senelio jau paprašiusi svajonių dovanos. „Nors šiemet tos kalėdinės nuotaikos gal šiek tiek ir mažiau, Grinču savo vaikui tapti nesinori. Vis dėlto tai yra pirmasis žmogus, apie kurį pasvarstau planuojant šventę. Be galo norisi sukurti tą šventišką atmosferą, nes Nikolė jau puikiai žino, kas yra Kalėdos. Be to, kur tik pamato Kalėdų senelio atvaizdą, vis primena, ko jo šiemet paprašė – sakė, kad svajoja apie lėlytę su kasytėmis. Net paprašiau brolio, kad, persirengęs Kalėdų senelio kostiumu, įteiktų jai dovanėles. Tad šiemet keičiasi tik tai, kad esame suvaržyti judėjimo prasme. Nežinia, kaip čia bus, tačiau liūdna, jei per Kalėdas vieni pas kitus negalėsime nuvažiuoti. Na, o kol kas turime planų bent per Naujuosius susitikti su šeima mūsų namuose, Vilniuje. Jau viskam pasiruošėme – papuošėme namus ir net maistą užsakėme. Man žiemos šventės yra šeimos šventės“, – kalbėjo V. Siegel.

Reaguodama į sudėtingą situaciją dėl koronaviruso pandemijos, moteris pasidžiaugė, kad net ruošiantis šventėms turėjo galimybę išvengti apsilankymų prekybos centruose. Dovanas Viktorija paruošė kitu būdu.

„Labai džiaugiuosi, kad gyvenime pasirinkau tokią sferą, kuri man labai pasitarnauja per įvairias šventes, o tuo pačiu – ir pr Kalėdas. Kadangi mano internetinėje parduotuvėje galima rasti viską nuo A iki Z – mamai, giminaičiams, draugėms ir visiems kitiems dovanas išrinkau tiesiog sandėlyje. Na, o į prekybos centrus važiuoti apskritai vengiame. Vykstame nebent išskirtiniais atvejais, o maistą įprastai užsakome internetu. Negali žinoti, kur ir kada gali užsikrėsti, o taip norisi kuo ilgiau išlikti sveikiems. Tačiau aš jau matau tendenciją, kad žmonės vis dažniau dovanų ieško internetu. Nereta klientė paprašo tiesiog sukrauti jai krepšelį dovanų visiems šeimos nariams ir atsiųsti paštu“, – pasakojo V. Siegel.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (249)