Žinutėje, šalia trijų nuotraukų, kuriose pavaizduoti jiedu su mylimąja Ieva Daugirdaite, krūvos pinigų ir kalėdinė eglutė, – nerišlus tekstas, raginantis išsirinkti piniginę dovaną pagal savo gimimo mėnesį.

„Geros naujienos iš manęs jums visiems. Artėja Kalėdos ir aš paruošiau tau dovaną pasisekė feisbuke. Pasirinkite savo gimimo mėnesį ir gaukite pinigines kalėdines dovanas pagal savo gimimo mėnesį. Daryk taip dabar“, – štai tokią žinutę paskelbė apsimetėliai.

Marijonas Mikutavičius ir apgaulinga sukčių žinutė

M. Mikutavičius sakė, kad paviešinti šią melagystę ryžosi paragintas draugų.

„Paskatintas rimtesnių bičiulių noriu atbaidyti visus nuo nesąmonių darymo ir dar kartą perspėti, kad niekas nepasimautų ant internetinių sukčių ir smulkių niekšelių.

Devyniasdešimt devyniais atvejais iš šimto esu akivaizdžiai per durnas visoms pelną generuojančioms piniginėms operacijoms, todėl eikit pro šalį pro bet kokį paveiksliuką, kur esu vienam kibire su eurais.

Net jeigu kada ir pasisektų kur nors investuoti, velnią aš ten jums pasakočiau, kaip tai padariau. Būkit atsargūs. P.S. Ir pagaliau, tik per mano lavoną, kad turėtume šitaip nupuoštą eglę“, – feisbuke rašė M. Mikutavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)