Aktorė socialiniame tinkle pasidalijo jautriomis mintimis apie koronavirusą ir jo pasekmes. Moteris pasiguodė, kad praėjusią savaitę mirė jos teta ir dėdė. E. Jackaitė prasmingu įrašu sutiko pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Gyvenimas – visoks. Juoda – balta. Šilta – šalta...

Nestabilus pasaulis... Viskas, kas aplink mus vyksta, juk yra neteisingo gyvenimo pasekmė. Nesusikalbėjimai, pyktis, nuoskaudos, kaltinimai, smerkimas, teisimas, abejingumas... Ir globalinis atšilimas, Covid19...

Juk ką pasėjom – tą ir pjauname.

Tas pavojingas virusas beveik metai gyvuoja ir palietė daugelį iš mūsų – vienus silpniau, kitus stipriau, kai kuriuos – negrįžtamai...

Praėjusį ketvirtadienį nuo šios klastingos ligos mirė mano teta – tėčio sesuo Danutė ir po kelių valandų, toje pačioje Šiaulių ligoninėje, koronaviruso skyriuje ir mano dėdė – mamos brolis Rinaldas, kurį vakar išlydėjome į paskutinę kelionę.

Dievas davė – Dievas pasiėmė. Išėję Anapilin ilsėkitės ramybėje. Jūs liekate gyvi mūsų širdyse ir atsiminimuose...

Kiekvienas turime savo likimą. Kol esame šioje gyvenimo kelionėje – kaskart turime galimybę būti geresniais ir mylėti visą aplink!

Pasitikėkim, tikėkim, mylėkim ir nieko nebijokim! Juk kvaila bijoti to, kas nuo mūsų nepriklauso. Bijokim, kiek patys galime blogo padaryti sau ar kitam. Kokia laimė, kad dažnai turime pasirinkimą kokiais būti ir kaip elgtis. Ačiū Dievui!

Didelis džiaugsmas ir dėkingumas užlieja, nes žinau – kiekviena diena yra dovana!“ – jautriai rašė E. Jackaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės