Evelina kalėdinės eglutės fone nusifotografavo su naujuoju augintiniu – Šiba Inu veislės keturkoju Rollu, kurį įsigijo netekusi augintinės Lunos.

„Šie beprotiški metai išmokė mane vertinti viską, ką turiu“, – rašė Evelina.

Prieš kelerius metus Evelina Delfi yra pasakojusi, jog puošia dirbtinę žaliaskarę, o žaisliukus įprastai gamina pati. Taip pat moteris užsiminė, kad gyvendama JAV pasiilgsta sniego.

„Labai pasiilgstų to lėtai krentančio sniego už lango. Vis tik, dauguma artimųjų juokiasi, kai pasakau, kad iš tiesų labai pripratau prie šilto klimato ir dabar net esant 15 laipsnių temperatūrai man atrodo labai šalta. Taigi Lietuvoje turbūt tik ir žiūrėčiau pro langą į tą žiemą... Draugai lietuviai, gyvenantys Los Andžele, sakė, kad taip nutiks, bet netikėjau. Visada laikiau save žiemos ir rudens žmogumi. Kadangi į Lietuvą šiais metais Kalėdoms negrįžtu, eglę dekoravau dirbtiniu sniegu tam, kad sukurčiau kuo jaukesnę žiemos atmosferą. Bent jau namuose“, – sakė muzikos pasaulio žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)