Su savo socialinių tinklų sekėjais Simona dalinosi Kalėdoms papuoštais namais bei gausiomis Padėkos stalo vaišėmis, rašoma pranešime spaudai.

Atlikėja instagrame rašė: Aš Kalėdinėje pasakoje. Kažkas nuostabaus! Mano pirmoji, tikra, tradicinė Padėkos diena su nuostabiais žmonėmis, daugybe skaniausio maisto (esu tokia laiminga, kad čia yra ir veganiška kalakutiena” žmonėms, kurie nevalgo mėsos, kaip aš. Yummy!), juoko bei Kalėdinės nuotaikos, kurią sukūrė šis nuostabus Kalėdų miestelis. Esu savo tikroje Kalėdų pasakoje! Dievinu šventes!”

Nuo mažens mėsos nevalganti mergina džiaugėsi, jog JAV tikrai gausu veganiškų mėsos pakaitalų, todėl ir ji šias šventes sutiko su visais tradiciniais patiekalais, gausiu Padėkos dienos stalu bei artimų draugų kompanija.

Mergina prasitarė, jog šios šventės jai bus gan sunkios, nes dėl koronaviruso grėsmės ji negalės jų praleisti su artimaisias.

Nors bus keista gimtadienį ir Kalėdas sutikti be pačių artimiausių žmonių, tėvelių bei brolių, stengiuosi neliūdėti. Nenoriu galvoti apie liūdnus dalykus. Esu dėkinga už tai, ką turiu ir stengiuosi tuo džiaugtis kiekvieną dieną. Esu apsupta nuostabių draugų, su kuriais galiu praleisti tokias šventes, kaip Padėkos diena ar gimtadienis”, – sako Simona.

Simonai šiais metais teko patirti daug išbandymų ir pasikeitimų. Merginai teko pakeisti darbą ir gyvenamąją vietą, dauguma planų buvo atšaukti dėl koronaviruso grėsmės. Tačiau jau gruodžio mėnesį atlikėja žada visus nustebinti nauja daina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)