Neseniai pro namų Vilniuje duris įžengusi Deimantė džiaugiasi parsivežtais įspūdžiais, tačiau neslepia, kad pajusti tikrosios Paryžiaus dvasios šįkart nepavyko.

„Ten karantinas kur kas griežtesnis nei pas mus, viskas uždaryta, žmonių gatvėse nematyti. Tačiau vis tiek buvo gaila išvykti. Bent jau žinau, kad dar tikrai sugrįšiu“, – sakė Deimantė.

Didžiąją dalį laiko ji su mylimuoju praleido izuoliuodamiesi gamtos apsuptame name Normandijoje. Garsios infuencerės nuotraukos socialinėje erdvėje gali suklaidinti – atrodo, tarsi mergina spėjo apkeliauti daug gražių Prancūzijos vietų ir kaip reikiant paatostogauti. Tačiau iš tiesų, dėl itin griežto karantino, prie gražių objektų Deimantė įsiamžindavo tik trumpam išlipdama iš automobilio, pakeliui į parduotuvę.

„Ten kur kas griežtesnis karantinas, nei Lietuvoje. Ruošiesi eiti apsipirkti maisto prekių ar išvesti šuns – privalai užpildyti elektroninę formą ir nurodyti priežastį. Tad ir mūsų pramogos buvo labai paprastos, visai kaip per pirmąjį karantiną. Daug gaminome, kartais išeidavome įkvėpti gryno oro. Bet kokiu atveju, vis tiek buvo smagu, nes miestelis tikrai labai gražus. Yra ką pamatyti net ir važiuojant link parduotuvės. Mano nuotraukose žmonių visai nematyti todėl, kad visi vaikšto maždaug kilometro spinduliu. Net prie jūros galima sutikti vos kelis praeivius. Kadangi keliuose budi labai daug policijos, viskas nuosekliai kontroliuojama. Teko pabūti ir Paryžiuje, kur situacija irgi tokia pati“, – pasakojo Deimantė.

Deimantė Kazėnaitė

Deimantė neseniai žiniasklaidai paatviravo apie nemaloniai palietusį bandymą sukurti santykius su vyriškiu, kuris, kaip paaiškėjo, jųdviejų bendravimą grindė melagystėmis. Kas jis iš tiesų yra, kuo užsiima ir tai, kad yra vedęs, Deimantė sužinojo tik tuomet, kai po pusantro mėnesio pažinties netikėtai sulaukė žinutės iš jo žmonos.

Deimantė sako, kad skaudžia istorija pasidalijo tik dėl to, kad kažkurioms moterims tai gali tapti pavyzdžiu. Na, o įprastai apie savo romantišką gyvenimo pusę žinoma moteris neatvirauja. Ir, nors neslepia, kad pastarosios kelionės tikslas buvo naujas mylimasis, jųdviejų santykių detalėmis nesidalina. Neatskleisdama nei vardo, nei amžiaus, nei užsiėmimo, šypsosi: „Kažkada labai jus nustebinsiu“.

„Karantinas santykiams tikrai nepadeda, bet mes vis tiek būname kartu. Arba čia, Lietuvoje, arba Prancūzijoje. Tad, žinoma, nekeliavau tik dėl pačios kelionės. Keliavau dėl antrosios pusės. Kol kas nenoriu atvirauti apie tai, kaip užsimezgė mūsų santykiai. Manau, kad, jei kartą įsileidi žmones, jiems pradeda atrodyti, kad privalai nuolat atnaujinti informaciją apie šią savo gyvenimo pusę. Kadangi viskas dar taip šviežia, asmeniškumus norisi pasilaikyti sau. Be to, ir jam pačiam neįdomūs socialiniai tinklai, jis nenori būti viešas instagrame. Tad iš pagarbos nesidalinu informacija apie jį. Aišku, matosi, kad esu ne viena. Būtų kvaila slėpti ir vaidinti, kad visur vaikštau viena, tačiau ir pasakoti apie tai daug nenoriu. Manau, kai bus metas pasidalinti kažkuo svarbiu, kai santykius patikrins laikas ir bus matyti, kad jie juda kažkuria kryptimi, tuomet pasidalinsiu. Kai bus vestuvės – papasakosiu“, – nusijuokė pašnekovė.

Paklausta, kaip antroji pusė reaguoja į tai, kad jo mylimoji yra garsi Lietuvoje, Deimantė sako nemananti, kad vyrui svarbus jos žinomumas.

„Jis supranta. Nors, aišku, apie mūsų vietinę rinką nieko nežino, tačiau mato, kad pasirodo žurnalai, laidos. Mato ir mano veiklą instagrame. Būna, pats pastebi, kad restoranai ar kepyklėlės, kuriose lankomės, pasidalina mano nuotraukomis. Sako: „Matosi, kad tu jiems ir čia patinki“. Nežinau, ar jis kažkaip išskirtinai į tai reaguoja. Manau, kad vyrams tai nėra svarbu“, – pasakojo Deimantė.

Kalbėdama apie iššūkius užmezgus romantiškus santykius su užsieniečiu, žinoma moteris išskiria nebent galimą savo gimtosios kalbos ilgesį. Tačiau kol kas tai problemų nesudaro. O, kadangi jiedu su mylimuoju puikiai kalba angliškai, nesijaučia ir jokio kalbos barjero.

„Laikas parodys, tačiau kol kas viskas gerai. Gyvenime nieko nesuplanuosi. Tad aš stengiuosi nesakyti „niekada“, nes negali žinoti, kas gali nutikti. Na, o kartais, kai išsiilgstame savo kalbų, jis prancūziškai pasišneka su savo draugais, o aš su draugėmis ar šeima – lietuviškai“, – kalbėjo Deimantė.

Prieš grįžtant į Lietuvą Deimantei buvo atliktas koronaviruso testas. Kadangi atsakymas – neigiamas, izoliuotis neprireikė. „Žinoma, kad į barus ar kitas gausiai lankomas vietas eiti nereikėtų, tačiau dabar eiti nėra kur, viskas uždaryta. Tad grįžusi darausi savo darbus ir kartais išlendu įkvėpti gryno oro“, – kalbėjo D. Kazėnaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)