Kaip praneša „Lietuvos rytas“, I. Kazlauskaitė su Covid-19 kovoja jau porą savaičių. Jauna moteris prabilo ir apie klastingą ligos eigą, kai penktąją sirgimo dieną savijauta jau ėmė gerėti.

„Apsidžiaugiau, kad liga traukiasi. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad apsigavau, o šis virusas tikrai labai klastingas. Man vėl pakilo temperatūra. Termometras rodė kiek daugiau nei 37 laipsnius. Tačiau blogiausia tai, kad paūmėjo kosulys, toliau vargino sąnarių skausmas, bendras silpnumas, labai norėjosi miego“, – atvirai dienraščiui pasakojo I. Kazlauskaitė.

Dainininkė apie teigiamą koronaviruso testą pranešė ir tėvams – Livetai ir Petrui Kazlauskams, kurie porai savaičių izoliavosi namuose. Apie tai garsi šeima nevengė atvirauti socialiniuose tinkluose.

I. Kazlauskaitė iš ligos gniaužtų vaduojasi namuose, praneša „Lietuvos rytas“.

Koronaviruso diagnozę išgirdo ir kiti žinomi pramogų verslo asmenys, tokie kaip Andrius Tapinas, Daina ir Antanas Bosai, Rūta Loop, Elžbieta Latėnaitė, Laura ir Šarūnas Mazalai bei kt.

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) informuoja, kad per praėjusią parą Lietuvoje patvirtinti 1983 koronavirusinės infekcijos (COVID-19) atvejai. 562 iš jų registruoti Vilniaus, 448 Kauno, 211 Klaipėdos, 167 Šiaulių, po 147 Alytaus ir Panevėžio, 94 Telšių, 81 Marijampolės, 57 Utenos ir 55 Tauragės. 14 atvejų kol kas dar nėra priskirti jokiam šalies regionui dėl informacijos trūkumo. Kuriems regionams priskirti šiuos atvejus, paaiškės po epidemiologinio tyrimo.

Daugiau apie tai galite skaityti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)