„Daugiausiai uždirbu iš verslo. – Nė nedvejodamas teigė praeityje savo sporto klubą turėjęs Ironvytas, – Dabar mano pagrindinis verslas, kuris šiemet švenčia dešimties metų gimtadienį, yra maisto papildų importo-eksporto įmonė. Toje pačioje srityje taip pat turiu savo maisto papildų liniją. Dar kuriu rūbus, bet šiuo metu tai šiek tiek apleidau“.

Visgi, V. Medineckas atskleidė, kad šis mėnuo jo finansuose yra išimtis, nes daugiausiai pelno atneš ne jau minėti verslai. „Būtent šį mėnesį daugiausiai uždirbsiu iš vaidybos, nes filmuojuosi tiek lietuviškame, tiek švediškame projekte“, – teigė seriale „Rimti reikalai“ vaidinantis aktorius.

Ironvytas papasakojo, kad uždirbti iš muzikos jam trukdo ne tik šiemet dėl pasaulinės pandemijos nevykstantys koncertai, bet ir dainas internete vagiantys piratautojai. Spalio mėnesio pabaigoje išleistos atlikėjo dainos „Mergaitė Arktika“ įrašas internete buvo nelegaliai išplatintas anksčiau laiko.

„Mano muzikoje visiškai nėra verslo. Na, paskaičiavus visą mano karjerą, galbūt dabar muzika jau ir yra „pliusinė“. Mano daina buvo „nupiratuota“. Socialinėje erdvėje prašiau žmonių, kad apie tai praneštų, nes dainą į internetą įkėliau ne aš. Tuomet gavau žinutę iš vieno savo „top fano“, kuris džiaugėsi ir juokėsi, jog nusikopijavo bei išsisaugojo dainos įrašą bei klausys nemokamai net jei dainą ir ištrinsime internete“, – pasakojo V. Medineckas.

„Žmonės, jūs norite naujos muzikos, tai pirkite dainas, kainuoja vos eurą! O jei neturite pinigų, klausykite internetinėse platformose – už kiekvieną perklausą mes gausime bent centą. O kai nelegaliai parsisiunti ir klausai – mes negauname nieko. Iš kokių pinigų mums kurti muziką? Ačiū Dievui, kad turiu kitų veiklų iš kurių uždirbu, dėl to galiu sau leisti kurti muziką ir klipus“, – teigė virš 30-ies dainų vaizdo klipų per savo karjerą išleidęs reperis.

Nuo paauglystės aktyviai sportuojantis V. Medineckas teigia, kad jo išvaizda jam padeda pritraukti pasiūlymų filmuotis tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų, o dažniausias jo vaidmuo – „blogiukas“. Nepaisant to, aktorius sako nenorintis, kad žmonės apie jį spręstų vien pagal išvaizdą, dėl to užsiima įvairiomis veiklomis.

„Galbūt todėl aš ir užsiimu daugiau veiklų tam, kad žmonės nespręstų apie mane tik pagal išvaizdą. Vaidinu blogiuką, bet negalvokite, kad raumeningas žmogus automatiškai reiškia piktas ar blogas. Būnu ir piktas, tačiau jeigu su manimi gražiai bendrauja – aš irgi gražiai bendrauju. O jeigu man daro kažką blogo – įsijungia vaikystės aš, koks būdavau rajone“, – teigė Ironvytas.

Ką V. Medineckas laiko didžiausiu savo karjeros pasiekimu, kaip dažnai lankosi sporto klube norėdamas turėti raumeningą kūną bei kokią „blogybę“ atsipalaidavimui sportininkas renkasi vietoj alkoholio ar cigarečių – sužinosite jau šį sekmadienį 20:45 val. laidoje „Mano pramogos VEIDAI“ tik per DELFI TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)