Eglei krūtinės korekcija buvo atlikta panaudojus jos pačios riebalus. Nedidelė dalis jų nusiurbta iš pilvo, juosmens zonos, taip pat šlaunų ir perkelta į krūtinę. Tokiu būdu krūtys tapo pilnesnės ir vienodo dydžio.

„Šis korekcijos būdas nėra itin populiarus Lietuvoje – moterys įprastai renkasi implantus. Tačiau aš norėjau natūralumo. Be to, mano krūtinė buvo asimetriška, o po šios korekcijos viskas susitvarkė “, – sako Eglė. – Rezultatu labai džiaugiuosi – praėjo jau daugiau nei du mėnesiai. Smagiausia tai, jog atliekant operaciją riebalais nelieka randų. Matyti mažas taškelis, kuris laikui bėgant visai išnyksta.“

Moteris teigia esanti patenkinta ir pasirinkta klinika – operacija rugpjūčio pabaigoje jai atliko „Nordclinic“ plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Gediminas Samulėnas.

„Jei būčiau pasidariusi daugiau plastinių operacijų, gal galėčiau palyginti klinikas ar gydytojus, įvertinti pliusus ir minusus. Tačiau čia mane sužavėjo rūpestis, rodomas išskirtinis dėmesys. Prisipažinsiu, jog prieš operaciją jutau nepaaiškinamą baimę, bet gydytojas konsultacijų metu išsamiai paaiškino veiksmų seką, išsklaidė bet kokias dvejones“, – šypteli E. Jakštytė.

Jau anksčiau didesnėmis krūtimis besižavėjusi atlikėja pasakoja, jog apsispręsti dėl operacijos prireikė laiko – sprendimas nebuvo priimtas per vieną naktį, o mintyse sukosi kelerius metus.

„Mes, moterys, žiūrėdamos į savo kūną, tikrai randame prie ko prikibti. Tobulumui juk ribų nėra. Pamenu, būdama 21-erių sugalvojau, kad viskas, tikrai noriu krūtinės korekcijos. Tačiau, matyt, mūsų su gydytoju, į kurį kreipiausi, nuomonės kiek išsiskyrė – jis siūlė krūtinę didinti implantais, tuo tarpu aš ir tada svarsčiau apie korekciją savais riebalais. Tad operacijos tuomet atsisakiau, nes atsirado įvairių dvejonių. Dabar suprantu, kad pasirinkti tinkamą specialistą – itin svarbu – tikina Eglė. – Tačiau šių metų pradžioje, jau karantino metu grįžusi iš kelionės po Japoniją pagalvojau – o kodėl nedarau to, ko noriu būtent aš? Man jau 29-eri, tad gimtadienio proga nusprendžiau pasidovanoti krūtinės korekciją.“

Nepaisant to, apie kitas plastines operacijas žinoma dainininkė teigia šiuo metu negalvojanti, tačiau supranta tas moteris, kurios save tobulina ne kartą.

„Galėčiau pasikoreguoti ne vieną kūno vietą, tačiau kyla klausimas, ar tai man atneš kažkokį džiaugsmą. Aš manau, jog plastinės operacijos dalį moterų ramina emociškai – mintis, kad sau patinki dar labiau, yra fantastiška! Tačiau reikia pasikapstyti save, suvokti, ko konkrečiai ieškai. Koncentruojantis tik į išvaizdą galima lengvai išprotėti, – juokiasi Vilniuje šiuo metu gyvenanti mergina. – Man rūpi mano psichologinė būklė, užsiimu saviugda.“

Pastaruoju metu justi tendencija – vis jaunesnės merginos siekia patobulinti lūpas, pakeisti veido bruožus. Eglė tikina, jog tokiems neapgalvotiems sprendimams didžiausią įtaką daro socialiniai tinklai, iškreiptas tobulumo suvokimas.

„Jaunų mergaičių pasaulėžiūrą formuoja socialinė erdvė. Jos galvoja, kad būtent tai yra laimė. Jaunas, patirties neturintis žmogus galvoja, jog būti gražiu fiziškai, patraukliu – didžiausias gyvenimo tikslas ir sėkmės garantas. Aš socialinėje erdvėje elgiuosi atsakingai. Džiaugiuosi vis labiau įsišaknyjančia mada rodyti tikrą savo veidą, realų gyvenimą. O dėl plastinių operacijų – siūlyčiau išlaukti tinkamo laiko, subręsti“, – pasiūlymu dalinasi 29-erių moteris.

Pasak E. Jakštytės, save puikiai galima prižiūrėti ir pačiai – juolab, kai patys svarbiausi dalykai slypi ne prabangiausiose kosmetikos priemonėse.

„Ypatingų grožio paslapčių ar ritualų neturiu. Svarbu pailsėti, gerti daug vandens. O kremai ir kiti dalykai neveikia, jei žmogus neranda laiko sau. Tikiu vidine harmonija – tokie žmonės spinduliuoja, švyti", – šypteli Eglė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (419)