Socialiniuose tinkluose aktyvi V. Siegel su sekėjais dalijosi ne viena nuotrauka, kurioje matyti jos sužadėtuvių žiedas. Viename kadre akyliausi internautai pastebėjo ir fone esančią juvelyrinę dėžutę, ant kurios buvo parašyta „Giorgio Visconti“. Tai – italų prekinis ženklas, kuriantis ir pardavinėjantis išskirtinius papuošalus.

Šią pradinę informaciją sužinoję V. Siegel sekėjai netrukus atrado panašius juvelyrinius dirbinius, kurių kaina svyravo nuo 1 649 iki 3 816 eurų. Tačiau tuo „medžioklė“ nesibaigė, o jos „laimikiais“ dalijosi ne vienas Delfi skaitytojas.

V. Siegel žiedas, N. Bunkės žiedas

Pramogų verslu ir jo garsenybėmis besidomintys žmonės V. Siegel sužadėtuvių žiedą ėmė lyginti su N. Bunkės. Ne vienam internautui žinomų moterų papuošalai ne tik buvo panašūs, kai kurie iš jų tikino, kad tai – vienas ir tas pats dirbinys.

Pagal šią hipotezę, ant abiejų moterų bevardžių pirštų puikuojasi baltojo aukso „Giorgio Visconti“ žiedai su 0,75 karato deimantu. Minimas modelis prekės ženklo puslapyje kainuoja 2 510 eurų.

V. Siegel sužadėtuvių žiedas, „Giorgio Visconti“ puslapio iškarpa

Juvelyrės komentaras

Ar įmanoma iš nuotraukų atspėti, kad šie dviejų moterų žiedai yra lygiai tokie patys? Į tai sutiko atsakyti žinoma juvelyrė, „Fashion Gold“ įkūrėja Julija Gerlich.

Pašnekovė neslėpė, kad juvelyrikos pasaulyje besisukantys verslininkai iš nuotraukų gali pasakyti kiek daugiau nei mažiau įgudusi kliento akis. Nors ilgametę patirtį turinčią specialistę kiek nustebino toks žmonių smalsumas, pašnekovės manymu, V. Siegel ir N. Bunkės žiedai iš tiesų yra to paties modelio, kuris priskiriamas moderniai kolekcijai, kadangi jame yra papildoma deimantų juostelė briaunos viduje.

„Tikrai gali būti, kad žiedai yra to paties modelio, taip tikrai būna. Viskas priklauso nuo jų gamybos. Jei jie priklauso vienam ir tam pačiam prekės ženklui – tikimybė tik didėja. Dabar toks modelis apskritai yra labai populiarus. Tokį žiedą gali pagaminti daugelis, kad ir „Tiffany“. Jie tikrai gali būti labai panašūs. Vadinasi, tai yra gražus ir populiarus modelis, patinkantis ir moterims, ir vyrams, kurie joms peršasi“, – pasakojo juvelyrinių dirbinių žinovė.

Pasiteiravus apie italų prekės ženklą „Giorgio Visconti“ ir jo vertinimą Lietuvoje bei pasaulyje, pašnekovė neslėpė, kad tai – populiarus ir geras rekomendacijas turintis pasirinkimas.

„Giorgio Visconti“, matyt, išleido tokių žiedų liniją, padarė skirtingų jų dydžių. Jeigu tai yra populiarus modelis, jo gamyba tęsiama ir toliau. Nebūna taip, kad prekės ženklai kasmet sukuria šimtus naujų modelių. Jeigu norisi individualaus užsakymo, reikia kreiptis į juvelyrą. Kita vertus, kam kurti naują, kai yra sukurta tiek gražių žiedų? Žiedo grožis priklauso nuo jo proporcijų. Jeigu tai pavykęs modelis, vadinasi, prekės ženklas į jį investavo, jį išdirbo. Pavyzdžiui, mes vieną modelį tobulinome penkerius metus ir net tai nereiškia, kad jo nepatobulinsime ateityje. Žiedas, paleistas masinei prekybai, nėra blogas pasirinkimas. Dažniausiai tai būna klasikiniai variantai“, – tikino J. Gerlich.

Natalijos Bunkės sužadėtuvių žiedas

„Pats „Giorgio Visconti“ prekės ženklas yra tikrai geras, tvirtas, esantis rinkoje jau ilgai. Tai laikoma prabangia linija. Manau, kad jį atstovauti norėtų daugelis, bet nuo senų laikų Lietuvoje šį prekės ženklą atstovauja „Auksinė dovanėlė“. Ir tai yra labai plačiai žinomas žaidėjas rinkoje, kokybės garantas, besirenkantis geros kokybės deimantus“, – pridūrė ji.

Tiesa, vienas elementas žieduose iš tiesų gali skirtis – tai pasirinktas deimantas, kurie, pasak pašnekovės, niekada nesikartoja.

„Spalva, jo švarumas gali sutapti, tačiau deimanto briaunavimas, jo kilmė gali skirtis. Ne veltui sakoma, kad deimantas yra vienintelis ir nepakartojamas, kadangi jis iš tiesų niekada nesikartoja“, – paaiškino ji.

Papuošalų versle besisukanti Julija neslepia, kad ir pati neretai patyrinėja, kokius sužadėtuvių žiedus savo mylimosioms išrenka jų būsimi vyrai. V. Siegel padovanota puošmena, specialistės akimis, – išties dailus modelis.

„Nematau jokio kriminalo. Tai – gražus, galima sakyti net klasikinio tipo žiedas. Toks modelis yra labai populiarus. Taip buvo visada – sukuriamas gražus modelis ir juo plačiai prekiaujama. Ir tai nėra blogai“, – pasakojo juvelyrikos namų įkūrėja J. Gerlich.

Neseniai viena šalyje garsi deimantų žinovė pasidalino vyraujančia praktika, kad šiuolaikiniai vyrai, ketinantys pasipiršti savo mylimajai, prieš ją turėtų atsiklaupti su aštuonias jų algas kainuojančiu žiedu. Tokios „nerašytos taisyklės“, pasak J. Gerlich, tėra reklaminiai triukai. Anot juvelyrės, piršlybose daug svarbiau simboliai ir siekiai, o ne išleisti pinigai.

„Aš šiuo klausimu turiu savo nuomonę. Mano akimis, tai yra JAV galiojančios taisyklės, kurios buvo sugalvotos reklaminiais tikslais. Sužadėtuvių žiedai Lietuvoje yra gana neseniai, apie 12 metų. „Fashion Gold“ – buvo vieni iš jų pradininkų. Taip, Amerikoje šia tema tikrai yra savotiškų gairių, bet, mano manymu, moterys nevertina žiedo pagal jo kainą. Jai reikia dėmesio. Tai reiškia, kad ji nori gauti sužadėtuvių žiedą iš savo mylimojo tokį, kuris atitiktų jos norus. Būna, kad vyrai praleidžia labai daug laiko besirenkant žiedus, jie skiria tam savo pastangas, bando pataikyti, kas patiktų jo būsimai žmonai. Toks laikas nėra apskaičiuojamas pinigais. Aš visą laiką sakau, kad reikėtų apeiti tokias moteris, kurios skaičiuoja žiedus atlyginimais. Juk daug maloniau būti šalia tokios, kuri neskaičiuoja, kiek jis kainavo ir džiaugiasi žengtu žingsniu, nes nori būti jūsų moterimi. Žiedas yra simbolis, šeimos pradžia ir tikrai jame nėra svarbiausia deimanto karatai. O šiuo konkrečiu atveju, matyt, abiejų žinomų moterų vyrai paprasčiausiai turi tą patį skonį“, – šyptelėjo pašnekovė.

Juveryrė taip pat pridūrė, kad norintiems individualumo, sužadėtiniai visada gali žiedą papuošti detalėmis, kurios bus žinomos tik jiems patiems. Pavyzdžiui, žiedo viduje galima išgraviruoti meilės prisipažinimą ar įtalpinti mažą deimantuką, kuriam simbolį sugalvotų patys įsimylėjėliai.

Gimtadienio dovana – sužadėtuvės

Delfi primena, kad žinią apie būsimas vestuves V. Siegel pasidalino instagrame. „Būsima -ienė. Jaučiuosi beprotiškai laiminga ir aš pasakiau TAIP!!!!“ – dalindamasi savo ir Lauryno nuotrauka rašė ji.

Nors pastarieji metai garsiai nuomonės formuotojai nebuvo lengvi - po ketverių metų draugystės teko išsiskirti su savo dukters Nikolės tėvu, sužadėtiniu Danieliumi Bunkumi, ji prarado vos įkurtą bendrą verslą, – drąsiai būtų galima sakyti, kad pernai sugalvotas noras pučiant gimtadienio žvakutes tikrai išsipildė.

Laidoje „Bus visko“ Viktorija pasakojo pagaliau jaučianti vidinę pilnatvę. Moteris atidarė naują savo vardo elektroninę parduotuvę, kuri klesti labiau nei pirmoji ir pristatė Lietuvai mylimąjį, dukters Nikolės krikštatėvį, trisdešimtmetį tarptautinės kompanijos plėtros vadovą L. Suodaitį.

„Pamenu, kai dar su Laurynu tarp mūsų nieko nebuvo, stebėjau kaip jis žaidė su Nikole ir pati sau garsiai pasakiau, Dieve, koks nuostabus tėvas jis bus savo vaikams ir geras vyras savo būsimai žmonai. Net užpavydėjau truputėlį, ir kaip gyvenime viskas pasisuko”, – LNK eteryje juokėsi moteris.

Viktorija pasakojo, kad su Laurynu į šiuos santykius abu ėjo tvirtai apsisprendę ir, nors drauge gyvena dar tik pusę metų, jau kalba apie vestuves ir vaikus.

„Faktas, kad kalbame apie ateitį, mums jau norisi vestuvių ir vaikų, tačiau iš ankstesnių santykių pasimokiau, kad vyro geriau nespausti. Jis supranta, kad kiekvienos moters svajonė yra užsidėti tą baltą suknelę ir būti žmona, o ne sugyventine ar, kaip sakant, gyvenimo pakeleive. Žinau, kad kai Laurynas jaus, kad jau atėjo tas momentas, sugebės ne tik pasipiršti, bet ir nuvesti prie altoriaus”, – pasakojo Viktorija.

Tuo tarpu laidoje „Nepatogūs klausimai“ neseniai dalyvavusi V. Siegel atvirai papasakojo, kaip tarp jos ir dukters Nikolės krikštatėvio užgimė meilė. Viktorija neslėpė, kad tai ji buvo iniciatorė.

„Viskas vyko palengva. Aš į jį pradėjau žiūrėti kaip į vyrą. Jis yra Nikolės krikšto tėvas. Pradėjau matyti, kaip žmogus elgiasi su vaiku, kaip bendrauja svečiuose. Tiesiog jis ėmė mane žavėti, na, ne robotas esu. Jis sužavėjo mane palaipsniui. Be to, buvo nelabai geras mūsų (su buvusiu sužadėtiniu D. Bunkumi, red.) santykių periodas, pykomės, ir Laurynas buvo šalia. Su juo galėdavau bent porą valandų pašnekėti. Supratau, kad turime daug panašumų. Galiausiai pagalvojau: na, kada daugiau, jeigu ne dabar? Jeigu jau taip atsitinka, aš negyvensiu dėl kitų akių.

Aš šioje situacijoje labiau buvau iniciatorė. Nebijojau pirma prisipažinti apie savo jausmus jam. Yra, kaip yra. Jis nenustebo. Sakė, kad matė mano akis, atkreipė dėmesį į tam tikrus mano žodžius. Na, mes, žmonės, tai jaučiame, matome. Nenustebo, kalbėjomės. Jis metus laiko buvo vienišas. Nebuvo taip, kad, „Laurynai, aš tave įsimylėjau, viskas, skiriuosi“. Faktas, kad ne. Tai buvo labai rimtas žingsnis. Turiu vaiką. Mes ir dabar pasišnekame, kad jis tą žingsnį žengė taip pat galvodamas į ateitį, jog nori šeimos. Jis nori ir savų vaikų, jam 30 metų. Normalu, kad vyras to nori“, – pasakojo pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (344)