Siaubingas garsas

Moteris apvogtą automobilį rado šiandien ryte. „Pastebėjau, kai ruošiausi vykti į darbą. Įsėdusi į automobilį ir užvedusi jį, išgirdau siaubingą garsą. Taip išsigandau, kad iškart užgesinau automobilio variklį ir išlipau iš jo. Galvojau sprogs“, – pasakojo T. Razmislavičiūtė-Juodė.

„Iškart kilo mintis, kad jie nuo mano automobilio. Pakviečiau vyrą, o vyras – meistrą. Jis iškart liepė skambint į policiją, nes konstatavo, jog automobilis visas išardytas. Į „Toyota Prius“ automobilius dedami labai brangūs katalizatoriai. Padaryta žala – mažiausiai 800 eurų“, – sakė nukentėjusioji.

Darbavosi 30-40 minučių

Kaip naujienų portalui JP sakė T. Razmislavičiūtė-Juodė, į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai tvirtino, kad dažniausiai ir nukenčia būtent šios markės automobiliai.

„Būna, kad katalizatorius tiesiog nukerpa. Mano atveju, jie buvo gražiai išardyti. Nebuvo nei domkrato žymių, todėl pareigūnai nustatė, kad vagys buvo palindę po pačiu automobiliu. Nustatyta, jog apiplėšimo operacija trūko apie 30-40 minučių“, – atviravo moteris.

Jau ne pirmasis toks atvejis

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos grupės vyriausiasis specialistas Tadas Martinaitis paaiškino, kad toks apiplėšimas mieste – jau ne pirmasis.

„Panevėžyje ir rajone „Toyota Prius“ automobilių savininkai išties labai kenčia. Visais atvejais dingsta būtent katalizatoriai. Štai, ir praėjusią savaitę Pažagieniuose, buvo pavogtas katalizatorius iš tokio automobilio“, – aiškino T. Martinaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)