Moteris socialiniame tinkle pasakojo, kad šią nuotrauką, o tiksliau vaizdo įrašą, iš kurio iš kadras ir iškirptas, buvo mačiusi ir anksčiau. Esą intymią akimirką nufilmavęs ir įvairiuose įrenginiuose išsisaugojęs Nerijus Antanavičius ją šantažavo. Taip pat prasitarė, kad ir ištekėjo už šio verslininko tik todėl, kad buvo šantažuojama.

„Dėl ko šitiek laiko buvau su savo buvusiu vyru santuokoje? Nes jis mane nuolatos šantažavo. Jis ir vaizdo įrašų turi prifilmavęs man nežinant ir nematant. Nuotraukos nuo mūsų vestuvių pradžios buvo daromos nuolatos ir aš už tai buvau šantažuojama. Ir tos išėjusios nuotraukos yra darytos būtent jo, kadrais jis pasidalijo su viena savo drauge, kuri į tai irgi yra įsivėlusi. Žinau net ir tai, kodėl jis rinko informaciją, kompromatą prieš mane – jis turėjo labai aiškią priežastį nuo pat mūsų santuokos pirmosios dienos“, – 15min.lt pasakojo Mia.

Moteris tvirtino, kad vyras ją šantažuoja norėdamas nuslėpti savo galimą kriminalinę praeitį, apie kurią ji puikiai žino. Mia sako, kad Nerijus ir jai yra skolingas krūvas pinigų.

„Būtent dėl to, kad yra mane stipriai apvogęs, jis rinko informaciją ir kompromatą apie mane. Tam, kad tiesiog tylėčiau. Ir aš tylėjau. Labai ilgai tylėjau“, – 15min.lt pasakojo Mia.

Dainininkė šį atvejį sieja ir su dabartine buvusio vyro mylimąja G. Alijeva. Tokių minčių kyla ir paskaičius minėtąją „Discord“ apkalbų platformą. Čia esantys nariai ėmė vieną po kito traukti įrodymus, kad po vienu ar keliais slapyvardžiais pasislėpusi Goda dalijasi Mią įžeidžiančiais komentarais ir pasakojimais iš asmeninio gyvenimo.

„Delfi“ šeštadienį Mia sakė negalinti daugiau kalbėti šia nemalonia tema, o kitą dieną su dainininke susisiekti nepavyko. Tuo tarpu jos kaltinimų sulaukusi G. Alijeva „Delfi“ tikino, kad su šia istorija nėra susijusi.

„Aš tos nuotraukos pati neplatinau, jis irgi neplatino. Jeigu ji galvoja, kad tai padarėme mes – klysta. Ir tiek žinių. Visi turi intymų gyvenimą ir tai yra visiškai normalu, o kas tai paviešino – nežinau. „Discorde“ aš jau irgi panaršiau, mačiau, kad ten jau neva identifikavo mane. Kol kas į tai reaguoju ramiai. Faktas, kad turiu draugių, kurios mane toje platformoje gina ir apskritai ten „pletkina“, nes tas puslapis dabar yra „ant bangos“. Na, o aš tam neturiu laiko. Gandus, žinoma, paseku, nes man pačiai tai yra įdomu. Tačiau kad pati velčiausi – tikrai ne“, – „Delfi“ komentavo Goda.

„Delfi“ susisiekus su Nerijumi, jis taip pat gynėsi esą tokiais „žygdarbiais“ neužsiima.

„Prie ko čia aš šitoje vietoje? Ji net teigia, kad aš paplatinau tą įrašą. Kaip tokius dalykus galima sakyti, kai nežinai? Atvirai pasakius, aš nežinau, ar ji išvis žino, su kuo yra miegojusi. Tarp mūsų įvyko skyrybos. Tai yra žmogus, kuris nesugeba ateiti į skyrybų posėdį ir paskui loja ant visos Lietuvos, kad jau yra išsiskyrusi. Ji net nežino, kada tai įvyko. Aš esu laimingas, kad tai įvyko labai greitai. Teisėja mudu išskyrė Miai nedalyvaujant, nes ji buvo kategoriškai pasakiusi, kad jai šitos skyrybos yra visiškai vienodai. Jeigu ne aš, dar dabar būtume neišsiskyrę.

Kuo toliau nuo tokių žmonių. Jeigu būtų galimybė, norėčiau išvis pamiršti apie tą santuoką. Man tai kaip sapnas, kažkoks košmaras. Ir ji dar aiškina apie kažkokią mano kriminalinę praeitį. Jeigu ji būtų žinojusi apie mano tą tariamą kriminalinę praeitį, ar būtų su manimi prasidėjusi? Būtent visa ta kriminalinė praeitis su ja ir prasidėjo“, – kalbėjo Nerijus.

Vyras pakomentavo ir Mios vakarykštį pasisakymą neva ji nebūtų už jo tekėjusi, jeigu šis nebūtų jos šantažavęs. „Man taip keista. Aš turiu net gi jos žinutes, kurias ji siuntė draugėms, sakydama, kad pagaliau išauš ta diena, kai galės būti mano žmona. Tai apie ką mes kalbame? Draugai mane atkalbinėjo, kad tik nesituokčiau. Juk mūsų vestuvės buvo nukeltos. Aš nenorėjau vesti. Turėjome susituokti gruodį, tačiau aš nenorėjau. Bet, kadangi ji, kaip suprantu, buvo prisikalbėjusi draugėms, kad išteka, tai... Aš nežinau.

Aš asmeniškai su ja nekariauju. Ne aš jai rašinėju žinutes. Įsivaizduokite: jau buvo įvykęs teismo posėdis, mes išsiskyrėme, o ji man po kelių dienų man skambina ir prašo atvežti į viešbutį šampano. Aš net garsiakalbį įjungiau. Čia normalus žmogus gali taip elgtis? Ir paskui visai Lietuvai skalambija, koks aš esu blogietis. Aš dabar labai noriu tapti žmogumi, koks buvau prieš su ja susipažindamas. Noriu vėl grįžti į savo vėžias ir man visai gerai sekasi. Tik per ją susigadinau reputaciją. Žinoma, negaliu jos kaltinti, kaltas aš pats“, – kalbėjo pašnekovas.

Įvykus poros skyryboms, laidoje „Srovės“ pasirodė Mios ir buvusio G. Alijevos sutuoktinio Rolando Alijevo pokalbis. Čia du ką tik su antrosiomis pusėmis išsiskyrę žmonės diskutavo apie nemalonią patirtį, dėl kurios neva atsakingas būtent N. Antanavičius. R. Alijevas patikino nerimaujantis dėl to, kad žmogus, turintis tariamą kriminalinę padėtį, lankosi jo vaikų namuose.

„Toje laidoje jie atrodė kaip du žmonės, susėdę prie virtuvės stalo ir besidalijantys savo bėdomis. Jeigu bando mane parodyti iš kažkurios pusės – tegul bando. Tačiau tegul pati pasižiūri į veidrodį ir tada, manau, visi klausimai dings. Žmonės – ne kvaili. Aišku, ji turi savo pusę, kuri visada ją palaikys, bet, manau, žmonės yra susidarę nuomonę apie ją. Kodėl jai visi vyrai tik kiaulės? Ar ji turėjo nors vieną vyrą, kuris buvo idealus? Ji juos keičia kaip kojines. Ar tikrai visi vyrai yra kalti? Jeigu visi būtų blogi, kiekviena vyrus keistų kas metus. Žmonės sukuria šeimas, kartu išgyvena ir keturiasdešimt metų. Turbūt jai pačiai reikia savyje ieškoti bėdų“, – komentavo Nerijus.

Į šią dramą R. Alijevas įsipainiojo, kai buvo išmuštas jo automobilio langas. Tam tikri sutapimai jam sukėlė įtarimų, kad taip galėjo pasielgti būtent naujas jo buvusios žmonos mylimasis. N. Antanavičius „Delfi“ sekmadienį sakė norintis, kad šis įvykis būtų kuo greičiau ištirtas.

„Jūs įsivaizduokite – išvis be jokio reikalo mane apkaltinti išdaužus langus? Jis man nieko blogo nepadarė, tad kodėl aš turėčiau taip elgtis? O jiems štai atrodo kitaip ir tada pasirodo straipsniai ir laidos. Aš norėčiau, kad tai kuo greičiau būtų išsiaiškinta. Žinau, kad yra parašytas pareiškimas, nors manęs dar nekvietė į apklausą. Aš norėčiau, kad viskas būtų išsiaiškinta ir žmogelis suprastų, kad ne ta žeme vaikšto, kažkur gal padebesiais skraidžioja. Tegu nusileidžia ir realistiškai žiūri į visa tai“, – sakė pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (256)