Vienas turtingiausių šalies žmonių Ž.Marcinkevičius laukia to momento, kai atsikratys dar kelių dešimčių kilogramų antsvorio ir galės lėkti kaip ant sparnų. Po pernai gruodžio 21-ąją atliktos skrandžio operacijos vyras tikisi, kad jo lūkesčiai šiemet išsipildys su kaupu.

Vilniaus universiteto Santariškių klinikose Ž.Marcinkevičiui prieš didžiąsias metų šventes skrandis buvo suveržtas specialiu jo tūrį mažinančiu žiedu. Šį žingsnį 130 kilogramų svėręs verslininkas žengė po to, kai dietomis nepavyko įveikti antsvorio, rašoma dienraštyje.

Prabėgus mėnesiui po operacijos, svarstyklių rodmenys vilniečiui kelia nuotaiką. Jis jau atsikratė 14 kilogramų.

Gydytojų tvirtinimu, pirmaisiais metais po skrandžio tūrio sumažinimo operacijos netenkama 30-40 procentų svorio.

Vilniaus prekybos“ viceprezidento radikalus svorio mažinimo būdas užkrėtė ir kitus verslininkus. „Kauno grūdų“ įmonių grupės valdybos pirmininkas Tautvydas Barštys neseniai irgi lankėsi sostinės Santariškių klinikų Pilvo chirurgijos centre.

1,98 metro ūgio ir 120 kilogramų svorio kaunietis sostinės medikų teiravosi apie skrandžio sumažinimo operaciją, tačiau jai kol kas nesiryžta, rašo "Lietuvos rytas".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją