Apie įvykusį nelaimingą atsitikimą žinomas atlikėjas pranešė savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. „Kas sugeba krisdamas nuo laiptų ant dužtančio kavos puodelio persipjauti ranką? Aš. Nei kavos nei, gero ryto. Gerai, kad ne dešinė, nes su kaire nieko nesugebu daryt”, – rašė Mino.

Tačiau „Delfi“ dainininkas teigia, jog traumos nesureikšminantis – pasak jo, žmonėms nutinka ir gerokai liūdnesnių dalykų.

„Tikrai nesiskundžiu dėl to, kas nutiko. Tokios traumos gali nutikti kiekvienam. Nuslydau nuo laiptų, tuo pačiu metu dužo puodelis. O aš ant tų šukių sėkmingai ir atsirėmiau. Įpjovimas – pakankamai gilus, teko siūti. Bet žmonėms būna daug blogiau“, – įsitikinęs atlikėjas.

„Prieš vykstant į gydymo įstaigą man ir pačiam buvo neramu – pats skambinau pažįstamam iš klinikų, teiravausi, ar vykti, o gal nė neverta. Tačiau jis mane nuramino, tvirtindamas, jog patikrinimai minimalūs – tiesiog pamatuoja temperatūrą, reikia dėvėti kaukę. Jeigu nėra kažkokių pirminių simptomų, be problemų suteikia pagalbą", – tikina realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs dainininkas.

Į Kaune esantį Traumatologijos skyrių nuvykęs Mino ne tik buvo maloniai priimtas, bet ir gavo skubią pirmąją pagalbą. Pasak paties atlikėjo, gydytojo kabinete vyravo puiki atmosfera, nebuvo justi jokios įtampos ar panikos dėl koronaviruso – viskas vyko įprasta tvarka.

„O žmonių sutikau gal netgi kiek mažiau, nei įprastai jų būna. Jau per pusvalandį ranka buvo susiūta. Jokių trigdžių, jokios panikos – bent jau kalbant apie pirmąją pagalbą, – sako Mino ir užsimena, jog galbūt šioje situacijoje padėjo ir jo žinomumas. – Pastebiu, jog Kaune mane labai myli. Visur pakalbina, pagiria, nusišypso. Taip pat buvo ir nuvykus į pirmosios pagalbos skyrių. Vos įėjęs sakiau: rinkitės, ko norit – koncertuoju arba siūkite man ranką. Tai jie pasirinko siūti ranką, o mes linksmai, su šypsena bendravome. Išties pasitaiko, jog seselės ar kasininkės pasivaržo, kuri mane aptarnaus.“

Atlikėjas prispažįsta, jog karantino metu patirta trauma turi ir teigiamą pusę – jei tai būtų nutikę anksčiau, būtų nukentėjusi koncertų kokybė, muzikavimas. O dabar nuotoliniu būdu vykdomai veiklai tai neturi jokios įtakos.

„Gyvenu kaip gyvenęs – gal ir gerai, kad tai nutiko dabar, karantino metu, kai nevyksta koncertai. Koncertuoti su sužeista ranka būtų sudėtingiau. Pavyzdžiui, groti gitara būtų neįmanoma“, – šypteli Mino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)