Pastaruoju metu merginų ir moterų svorio ir požiūrio į savo kūną tema tapo itin aktuali – apie tai nevengia pasisakyti ir žinomos Lietuvos moterys. Į jų gretas įsijungė ir Vasha.

„Tuo metu turėjau problemų su svoriu. Net sverdama 50 kilogramų sau atrodžiau stora. Tačiau praėjus mėnesiui ar dviems protas prablaivėjo, pagaliau ėmiau virsti atgal į žmogų“, – instagrame rašo moteris.

Nors dalis Vashos sekėjų galvoja, kad ji yra pasitobulinusi kai kurias kūno vietas, mergina sako, kad taip nėra. Ji neslepia, jog yra pasikoregavusi krūtinę ir pilvo sritį, tačiau kitos kūno formos buvo pasiektos sportuojant.

„Šiuo metu aš sveriu 15 kilogramų daugiau, nei svėriau prieš metus. Tai yra tikrai nemažai, tiesa? 10 kilogramų priaugau labai greitai, likusius 5 kilogramus – per kiek ilgesnį laiką. Tačiau noriu pasakyti, kad dabar jaučiuosi geriausiai, kaip tik jaučiausi per visą gyvenimą. Komentarai, kad susidėjau užpakalį, yra klaidinantys. Juk svoris priaugamas visur“, – sako Gabrielė.

Moteris neslepia ir dabartinio savo svorio. Taip pat atskleidžia, kokį svorį laiko idealiu. Nepaisant to, ragina merginas mažiau kreipti dėmesį į skaičius, matomus ant svarstyklių.

„Kai svėriau 62 kg, man buvo atlikta operacija. Dabar sveriu 60 kg. Tiesa, idealiu atveju norėčiau sverti 58 kg. Bet viena yra tai, ką rodo svarstyklės, kita – koks vaizdas yra veidrodyje, – šypteli Vasha. – Neprisiriškite prie tų skaičių. Raumenys sveria daugiau, nei riebalai – nepamirškite to. Sportuojant auga raumuo, dega riebalas, tokiu būdu daug valgydama pasiekiau tai, ką pasiekiau. Nereikėjo jokių implantų.”

Instagrame kone 38 tūkst. sekėjų turinti Gabrielė įsitikinusi, jog reakcija į ant svarstyklių matomus kilogramus prasideda galvoje – pasak moters, taip buvo ir jos svorio kelionės metu.

„Noriu pasiekti 58 kg ribą, kad pamatyčiau, kaip atrodau. Juolab, jog kūnas per tą laiką pasikeitė – buvo atlikta krūtinės ir pilvo riebalų nusiurbimo operacijos. Jei matysiu, kad vaizdas veidrodyje manęs netenkina, susigražinsiu buvusį svorį. Nepanikuokite – skaičiai svarstyklėse nieko nereiškia, tai tik psichologinis nusistatymas. Juk kūno formos, veidas keičiasi. Jei norėsite būti kūdos, bet norėsite turėti užpakalį, tas užpakalis jums neužaugs, – patirtimi dalijasi Vasha. – Noriu pabrėžti, jog iš esmės kalbu būtent apie save. Viskas prasideda galvoje – kuo mes tikėsime, ką galvosime, taip ir bus. Niekada nesakykite, kad neįmanoma priaugti svorio. Skaitykite knygas, eikite pas psichoterapeutą ir pasitelkite į pagalbą trenerį. Žinoma, skaičiai šį tą reiškia tuo atveju, kai žmogus yra nutukęs. Bet aš šneku ne apie tai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)