Socialiniame tinkle ji pasidalijo keliomis nuotraukomis, kuriose matyti, kad yra sužeista jos kakta, ir pranešė apie konfliktą su policininku.

„Pasakiau policininkui, kad ryžas. Galva į plyteles“, – rašė Birutė.

Paskui komentaruose moteris teisinosi: „Angelai sargai. Ką aš kalta, kad jis ryžas???“.

Delfi susisiekė su Klaipėdos apskrities vyr. policijos komisariato vedėja Andromeda Grausliene, kuri paaiškino įvykio aplinkybes.

Pasak pašnekovės, B. Navickaitė pati kreipėsi į policiją.

„Šiandien pareigūnai buvo kviesti Palangoje pas minėtą asmenį. Atvykus jiems, paaiškėjo, kad moteris buvo neblaivi, jai nustatytas 1,5 prom. neblaivumas. Aiškinantis įvykio aplinkybes moteris ranka trenkė policijos pareigūnui į galvos sritį. Pareigūnas nuvyko pas medikus, dabar gydosi ambulatoriškai.

Pasak Palangos PK viršininko A. Budgino, įvykis buvo filmuotas pareigūnų „body“ kameromis, viskas užfiksuota. Na, o dabar veikiausiai bus parašytas administracinis protokolas už melagingą iškvietimą“, – įvykį komentavo policijos atstovė.

Pati B. Navickaitė socialinėje erdvėje sufleruoja apie kiek kitokią įvykių versiją, todėl pasiteiravus, ar moteris konflikto metu buvo sužeista, ar susižeidė pati, policijos atstovė apie tai duomenų neturėjo.

„Kol kas tokių duomenų neturime. Viskas įvyko gana neseniai, todėl įvykio aplinkybes aiškinamės iki šiol“, – teigė pašnekovė.

Delfi mėgino susisiekti ir su B. Navickaite, tačiau moters telefonas šiuo metu yra išjungtas.

P. Gražulio vaiko mama 15min.lt teigė, kad policininkas prieš ją panaudojo fizinę jėgą – „jos galvą trenkė į plyteles“, neva pareigūnas iškart buvo nusiteikęs agresyviai. Šiuo metu moteris sakė laukianti greitosios medikų pagalbos.

Delfi bandė susisiekti ir su P. Gražuliu, tačiau politikas nekėlė telefono ragelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (447)