Šia žinia su sekėjais Monique pasidalino socialiniame tinkle „Instagram“ – mergina įkėlė ir kelias jųdviejų bendras nuotraukas. „Jau metai to tikro juoko ir laimės, supratimo ir meilės, pokalbių ir jaukios tylos, kelionių ir netflixinimų, ir daugybė pakeliui įveiktų iššūkių”, – rašė atlikėja Monique.

Deja, daugiau atvirauti žiniasklaidai tąkart nepanoro. Vis dėlto penktadienį laidoje „Delfi premjera“ pristačiusi naują savo kūrinį „Nemiga“, kurį įrašė kartu su mylimuoju, Monika sutiko paatvirauti ir apie meilę.

„Kai tik prasidėjo mūsų draugystė, buvau įsitikinus, kad mes nemaišysime darbų. Net nekalbėjome apie tai. Tarsi supratome savaime, kad to nebus. Tačiau... nori nenori – karantinas privertė du žmones sėdėti kartu ir kurti. Nes mes be kūrybos negalime nė vienas. Labai gražiai šitoj vietoj susilipdėme, uždarėme visas mintis. Ir slegiančius, ir džiuginančius dalykus sukrovėme į vieną vietą, pavadinome „karantino albumas“. Aišku, tikrai vadinsis ne taip. Tačiau ten yra kosmiškai daug dainų. Aš supratau tuo etapu, kad labai labai gera dirbti su juo. Ne tik dėl to, kad mes turime labai artimą ryšį, bet dėl to, kad jis yra visiškai empatiškas žmogus, o tai yra labai svarbu, kai įrašinėji dainą. Tas žmogus, kuris įrašinėja, jis ne tik paspaudžia mygtuką, jis turi išgirsti, ar atlikėjas tikrai atleido visas vadeles, ar tikrai išjaučia dainą iki galo. Ir tai buvo magiška patirtis“, – atviravo Monique.

Paklausta, ar jųdviejų draugystę galima pavadinti tarnybiniu romanu, dainininkė nusijuokė: „Ne, tikrai ne. Mes ilgą laiką buvome draugai ir kai supratome, kad jaučiame daugiau, dar ilgą laiką nedirbome kartu. Ir tik dabar prasidėjo mūsų kūrybinis darbas“, – sakė Monique pradėjusi darbus studijoje su savo mylimuoju.

Nors darbas kartu gali privesti prie nesutarimų, kai neįgyvendinamos vienas kito ambicijos ar sulaukiama kritikos, dainininkė sako, kad per jųdviejų draugystės metus išvis neįvyko jokios skaudžios dramos.

„Labai norėčiau papasakoti kokią nors dramą, kuri įvyko, bet negaliu. Nes aš esu ta, kuri gali iškelti konfliktus dėl to, kad esu tarsi degtukas. O jis yra labiausiai stabilus emociškai žmogus. Toks, kuris ne tik savo temperamento nepraranda, bet dar ir kito sugeba suvaldyti. O kai reikia jis taip sugeba iškelti, sureikšminti ir gražiai apibūdinti viską, kas man gerai pavyksta. Nes aš dėl daugybės dalykų įrašų studijoje jaučiuosi prisilaikanti. Retai kada sau pasakysiu, kad kažką padariau gerai. Tad, kai jis tai pastebi, moka labai gražiai apibūdinti“, – pasidžiaugė atlikėja.

Visą pokalbį išvysite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)