Apie tai, kad moteris jaučiasi prastai, buvo galima pastebėti asmeninėje Erikos socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. Ketvirtadienio vakarą paskelbtame storyje matyti, jog moteris guli lovoje.

„Vadinasi, tu planuoji vieną, o Dievas juokiasi. Kitas planas, o kas toliau?“, – svarstė Erika.

Tiesa, kiek vėliau moteris sekėjus nuramino pasakydama, kad jai buvo suleisti nuskausminamieji, o koronavirusu, kaip daugelis spėliojo, ji tikrai neserga.

Penktadienio rytą Delfi susisiekus su E. Vitulskiene, moteris patikino besijaučianti jau kur kas geriau ir dabar gydosi namuose.

„Dabar visi įsitempę dėl koronaviruso, bet man nutiko ne tai. Man jau geriau. Daktarai išrašė reikiamų vaistų, tad belieka sveikti“, – pasakojo pašnekovė.

Stiprų skausmą moteris kentė net dvi paras, bet ir užklupus ligai Erika nestokojo šypsenos.

„Aš visada tokia – kenčiu iki galo. Bet šįsyk jau nebegalėjau kentėti. Tikiuosi pasveikti kuo greičiau. Žinote, kaip tik su drauge pasijuokiau, kad reiktų atrasti laiko sau, tik, matyt, Dievulis ne taip mane suprato“, – šyptelėjo Merūno Vitulskio žmona.

Pasiteiravus, nuo ko pasireiškė minimi stiprūs skausmai, Erika neslėpė, kad jai diagnozuotas inkstų uždegimas.

„Tikrai skauda. Kaip sakė gydytojai, tai gali būti nuo streso, bet, matyt, į tai viskas sudeda. Tiesą sakant, dabar yra pats blogiausias laikas sirgti, ligoniai dėl koronaviruso nėra laikomi ligoninėse, bet teisingai ir daro. Man suteikė būtinąją pagalbą ir dabar gydausi jau namuose“, – pasakojo Erika.

Pašnekovė neslėpė, kad dėl esamos padėties šalyje jai savo akimis teko pamatyti, su kokiu stresu šiuo metu susiduria medikai.

„Medikai įsitempę, visi įsitempę“, – atviravo E. Vitulskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (159)