Įmonės pavadinimas – turi svarbią reikšmę. „AN“ – nuo vardo Andrius, „VA“ – nuo vardo Vaida, „RI“ – nuo Rimiškių pavardės. Na, o „Family line“ (Šeimos linija, liet.) pavadinime atsirado dėl to, kad įmonės darbuotojus sudaro tik šeimos nariai. Andriaus žmona siuviniais pasirūpina nuo pat medžiagos įsigijimo iki paskutinės sagos įsiuvimo, Andrius – įmonės direktorius, jųdviejų dukros Lėja ir Andrėja – modeliai, o sesuo Raminta rūpinasi internetinėmis technologijomis. Buhalterijos reikalai taip pat atiteko vienam iš artimųjų.

„Išsirinkti pavadinimą – pakankamai sudėtinga. Norisi, kad būtų gražu, į nieką nepanašu ir t.t. “, – kalbėjo Andrius.

Abiejų sutuoktinių gyvenimai gana spalvingi. Vaida buvo šokėja, turėjo savo šokių studiją ir dar dirbo policininke. Na, o Andrius vos baigęs mokyklą sudalyvavo ir laimėjo realybės šou „Kelias į žvaigždes“, paskui dirbo sporto klubo direktoriumi, vėliau nėrė į statybų verslą, kur, deja, patyrė bankrotą, paskui buvo ir karys savanoris. Po visų šių patirčių šeima tapo vienu tvirtu kumščiu, pasiryžusiu bendromis jėgomis įsiveržti į rinką.

„Gyvenime esame susidūrę su įvairiomis situacijomis. Įmonės bankrotas tikrai sukrėtė, bet išgyvenome. Kartą vienas žmogus mums pasakė, kad turime dirbti kartu. Tąkart pro vieną ausį įėjo, pro kitą išėjo, o dabar suvokiame, kad kartu ir gyvename, ir dirbame – visą parą praleidžiame kartu. Tad ir šis produktas yra visiškai savas, šeimyniškas, numylėtas. Jis iki paskutinės sagos yra gamintas Vaidos, čia Lietuvoje. Niekur nenupirktas, iš niekur neparsivežtas. Žmona įsigyja medžiagas, pati susikerpa, pati išglosto“, – kalbėjo Andrius.

Kol kas šeima orientuojasi į paltų suaugusioms moterims ir vaikams siuvimą. Tvirtai pasiruošę rudens ir žiemos sezonams, Rimiškiai jau planuoja ir pavasario kolekciją.

„Gal dar anksti kalbėti, tačiau jau viskas ruošiama ir pavasariui. Vaida jau turi planų net vasarai. Tačiau kol kas tai yra tik pirmieji žingsniai. Man apskritai po patirto bankroto pakankamai sunku buvo į tai žengti, bet žmonos ambicijos ir mano siekiai privedė prie sprendimo nepasiduoti ir eiti į priekį. Nusprendėme, kad turime veikti, daryti ir pasiekti“, – ryžtu spindi A. Rimiškis.

2020. 11. 05, 11 val. – tai laikas, kuomet šeima viešai pasisakė apie išsipildžiusią svajonę ir oficialiai pradėjo veiklą. Šeimai ši data nuo šiol bus svarbi dėl dviejų priežasčių.

„Iki praėjusios savaitės gyvenome visai kitu ritmu – turėjau patvirtintus koncertinius grafikus, kuriuos dabar, žinoma, teko atšaukti dėl karantino. Na, o drabužių kūrimas iki šiol buvo mano žmonos hobis. Niekada nesireklamavome ir nieko nepardavinėjome. Tačiau šiandien – mano žmonos gimtadienis, labai graži data, kuri dabar įgaus dvigubą prasmę. Man be galo džiugu, kad sulaukėme tiek daug reakcijų. Nespėju atrašinėti į sveikinimus. Negalvojau, kas bus toks susidomėjimas“, – pasidžiaugė A. Rimiškis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)