„Kai sulaukiau pasiūlymo sudalyvauti fotosesijoje, net nesudvejojau! Jau ankščiau buvau pastebėjusi Adamo darbus ir jie man labai patiko! O ir idėja tapti savotiška „dovana“ kalėdinėje fotosesijoje man labai patiko, ji kitokia, netradicinė kalėdinė fotosesija! Juk kiekvienas iš mūsų esame brangiausios dovanos savo artimiesiems. Apskritai, man tai laikas, kai niekur nereikia skubėti, gali tiesiog pasimėgauti buvimu kartu su artimais žmonėmis, su šeima! Nikolui buvo ganėtinai sunku būti modeliu šiame amžiaus etape, jis tikras nenuorama, nenustygstantis vietoje, tačiau susitvarkėmė ir su tuo. Labai laukiau fotosesijos rezultato, net neabejojau, kad rezultatas pranoks mano lūkesčius ir išties pranoko, nuotraukos labai estetiškos ir stilingos! Smagu dirbti su puikia komanda, kai iš pusės žodžio supranti idėjos esmę, tuomet labai paprasta ją įgyvendinti“, – pranešime spaudai įspūdžiais dalijosi žinoma moteris.

Fotografas Adam Aleksejėvič sako, kad ir kokie keisti bei kitokie šie metai bebūtų, Kalėdos vis tiek ateis.

„Savo studijoje turiu nedidelę tradiciją – kalėdines fotosesijas, į kurias kviečiu klientus. Praėjusiais metais įvaizdinės fotosesijos veidu tapo Oksana Pikul-Jasaitienė, na, o šiemet tam prikalbinau Gerdą Žemaitę. Labai džiaugiuosi, kad ji iš karto sutiko, kartu nutarėme, kad Gerdą įamžinsime su sūnumi Nikolu. Specialiai fotosesijai siuvėja gamino įspūdingo dydžio kaspiną, kuris tapo savotišku nuotraukų akcentu. Su Gerda juokavome, kad šiais metais ji pati tapo dovana. Būtent į tokias fotosesijas jau greitai pakviesiu visus norinčius“, – teigia fotografas.

Fotosesijos akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)