Tai, kad D. Bunkaus ir L. Suodaičio draugystė baigėsi, viešumoje nebuvo paslaptis nuo tada, kai V. Siegel paskelbė žinią apie skyrybas su ilgamečiu mylimuoju. Palaipsniui abiejų vyrų ryšys, regis, tik dar labiau aštrėjo, kadangi visai neseniai D. Bunkus viešai pasiekiamoje instagramo paskyroje prabilo apie spalio 16-osios rytą sulauktą skambutį iš policijos.

Žinomas verslininkas savo profilyje pasakojo, kad atvykti į policiją jis yra kviečiamas dėl to, jog minėtasis L. Suodaitis parašė pareiškimą už grasinimą susidoroti, įvardijant D. Bunkų kaip agresorių.

Delfi žiniomis, pirmiausiai L. Suodaitis kreipėsi į vieną iš Marijampolės apskrities rajoninių komisariatų, tačiau vėliau ši istorija narplioti buvo perduota Kauno apskričiai, kai galiausiai ji pasiekė Kaišiadorių policiją. Būtent į Kaišiadoris D. Bunkus ir buvo kviečiamas atvykti bei pateikti pasiaiškinimą.

Įvykio aplinkybes tyrė Kauno apylinkės prokurorė Ina Zabelienė, kuruojanti Kaišiadorių rajoną.

Delfi susisiekus su generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyr. specialiste ir pasiteiravus, kaip baigėsi ši istorija, ji patikino, kad ikiteisminis tyrimas galiausiai buvo nutrauktas. Nepaisant to, paaiškėjo naujų detalių.

„Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas 2020-08-28 dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo (LR BK 145 str. 1 d.), pagal nukentėjusiojo pareiškimą, kuriame jis nurodė, kad gavo keletą grasinančio pobūdžio SMS žinučių, kuriose jis buvo įžeidinėjamas ir atvirai grasinama su juo susidoroti.

2020-10-28 ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą buvo nutrauktas vadovaujantis LR baudžiamojo proceso kodekso 3 straipsnio 1 dalies 1 punktu, kadangi ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad nebuvo padaryta nusikalstama veika, numatyta LR BK 145 straipsnio 1 dalyje.

Pareiškėjui dėl garbės ir orumo įžeidimo pasiūlyta kreiptis į teismą civilinio proceso nustatyta tvarka“, – teigė atstovė.

Apie tai, kad ikiteisminis tyrimas nutrauktas buvo informuotas ir D. Bunkus. Jis apie tai pranešė ir instagrame, pridurdamas, jog bylą jam bandė iškelti žmogus, kuris daugybę kartų gyvenime jam yra prisiekęs, kad „už jį stovės kaip siena, kas benutiktų“.

Apie reikalus su policija pranešė pats D. Bunkus

Delfi primena, kad žinia apie grasinimus susidoroti viešumą pasiekė spalio viduryje, kai D. Bunkus savo instagrame patalpino vaizdo įrašą. Jame žinomas verslininkas teigė važiuojantis į Kaišiadoris, kadangi L. Suodaitis jį įskundė policijai.

„Visi anekdotai yra iš gyvenimo – sakykit, ką norit, tikrai. Pavyzdžiui, šiandien ryte skamba telefonas. Sako: skambina iš Kaišiadorių policijos, tyrėja. Prisistatė. Sakau, na, kas nutiko? Įdomu, klausau jūsų, – instagrame pasakojo Danielius. – Sako, va, Laurynas Suodaitis parašė pareiškimą, kad jūs grasinote vasarą su juo susidoroti. Sakau, rimtai? Ir kaip tai atrodė? Sako, jūs jam parašėte, kad jam p***a. Sakau, kas, p***a? Sako – taip, p***a.“

Pasipiktinęs vyras pripažino, kad galbūt rašęs tokią žinutę, tačiau mintyse esą turėjo kitą šio žodžio reikšmę.

„Sakau, na, gal vasarą aš taip ir rašiau. Bet, sakau, matot, manau, tuo metu turėjau anatominę mūsų vienos bendros pažįstamos kūno dalį, kas realiai ir atitinka esamą situaciją ir faktines aplinkybes, ką jau čia ginčytis. Turbūt, tai ir parašiau, kad tau – p***a“, – toliau skambučio metu vykusį pokalbį sekėjams perpasakojo buvęs V. Siegel mylimasis.

Danieliaus teigimu, tyrėja vis tik paskatino atvykti į Kaišiadoris ir parašyti pasiaiškinimą, ką jis turėjo omenyje rašydamas šią žinutę minėtajam L. Suodaičiui, nes antraip ji negalėsianti uždaryti bylos.

Šausim į Kaišiadoris, užgaišim tris valandas, parašysim pasiaiškinimą, uždarysim bylą, turim ką veikti Lietuvoj“, – sakė Danielius.

Vyras instagrame taip pat davė patarimą dabartiniam V. Siegel mylimajam.

„Vis tiek žinau, kad seki čia per visokias netikras anketas. Jau viskas, teisėsauga mane persekioja. Ramiai miegok, nebebijok. Drąsiau, drąsiau“, – į L. Suodaitį pusiau juokais kreipėsi D. Bunkus.

Nuo komentarų vyrai susilaikė, Viktorija – kalbesnė

Delfi bandė susisiekti su abiem šioje istorijoje minėtais vyrais. D. Bunkus į telefono skambutį neatsiliepė.

O Delfi praleisto skambučio sulaukęs L. Suodaitis netrukus perskambino. Paaiškinus, kokiu klausimu į jį kreipiamasi, pašnekovas neslėpė šypsenos ir nedaugžodžiavo. „Sėkmės jam. Su šiuo žmogumi nei turiu, nei noriu turėti kažką bendro ateityje“, – tarė jis.

Dar kartelį pasiteiravus, ar jis iš tiesų D. Bunkui parašė pareiškimą už grasinimus su juo susidoroti, verslininkas liko lakoniškas. „Tai jo reikalas, žinokite. Tegul jis šneka, ką nori. Pats aš šio klausimo nekomentuosiu“, – pokalbį užbaigė L. Suodaitis.

Tiesa, šia tema pasisakė V. Siegel. Žinoma moteris dalyvavo laidoje „Nepatogūs klausimai“, kur buvo aptartas jos asmeninis gyvenimas ir net tai, kokių grasinimų sulaukia ji ir L. Suodaitis, su kuriuo juodu gyvena po vienu stogu.

„Visko yra buvę. Ne paslaptis, kad jis (D. Bunkus – Delfi) dabar per instagramo story ir per visur kitur dievagojosi, jog Laurynas parašė pareiškimą. Na, mes ėmėmės jau visų įmanomų veiksmų, nes, na, tikrai... Girdėti nuolatinius, kaip „tavo gyvenimas bus sugadintas“, „tavo likimas mano rankose“, „tu nebegyvensi“, „suskaičiuok savo dienas“, „jūs kartu nebegyvensit“, tai toks... Aš manau, kad yra tam tikros įstaigos, kurios tegul su tuo ir tvarkosi. <...>

Pradžioje tai gal ir liūdino, o dabar visiškai išmokau į tai neutraliai reaguoti. Turiu labai čiotką advokatę, su kuria sutariu tarsi su psichologe ir su ja prašneku visą valandą. <...> Tiesiog išmokau nebekreipti į tai dėmesio. Žmogus taip parašė, tai parašė. Viskas. Aš nebepakeisiu jo požiūrio į save“, – sakė V. Siegel.

Visą Viktorijos interviu bus galima pamatyti sekmadienį per Delfi TV.

Delfi primena, kad dukart vedęs D. Bunkus kelti trečių vestuvių neskubėjo. Jis ir Klaipėdoje ilgus metus gyvenusi, bet po pažinties su verslininku į sostinę persikėlusi Viktorija buvo susižadėję ne vienerius metus. Pora draugystės metais laimę kūrė ir Lietuvoje, ir Kanuose. Žinia, kad sužadėtiniai pasuko skirtingais keliais, paaiškėjo šių metų birželio pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (293)