„8 kambarys” narys žinią patvirtino ir Delfi. Pasak Deivido, jam koronavirusas buvo diagnozuotas jau praėjusį savaitgalį.

„Temperatūros neturėjau, tačiau laužė kaulus, galvą skaudėjo, nejutau skonio. Praėjo jau beveik savaitė, tad sindromai pamažu praeina, tikiuosi visam laikui. Remdamasis savo atveju galiu pasakyti, kad liga lengvesnė nei gripas, bet įtariu, kad sergu labai lengva forma, tad nereikia vadovautis šiuo pavyzdžiu”, – teigia pašnekovas.

Tiesa, Deividas sako nežinantis, kur užsikrėtė visą pasaulį sukausčiusiu koronavirusu – gali tik spėlioti.

„Net neįsivaizduoju. Lankau K1 treniruotes, tai – kontaktinis sportas, galbūt ten ir užsikrėčiau. O gal užsikrėčiau nuo bet kurio žmogaus, kuris neturi simptomų, bet yra viruso nešiotojas. Galiu tik spėlioti”, – prisipažįsta D. Alejūnas.

Nors atlikėjas užsikrėtė netikėtai, vis tik ragina visus būti atsakingais ne tik už save, bet ir už savo artimuosius, laikytis higienos taisyklių ir labiau save saugoti.

„Visuomet baisu susidurti su nežinia. Apie Covid-19 dar daug kas nežinoma. Bet visada turėjau tokią nuojautą, kad susirgsiu pirmas grupėje – taip ir nutiko. O saugotis tikrai reikia. Ir pats save saugočiau labiau, net jei ir nebūtų karantino, – sako grupės „8 kambarys” narys. – Visiems patarčiau būti atidesniems, laikytis saugių atstumų, susilaikyti nuo senelių lankymo. Plaukite rankas, valykitės dantis ir eikite anksčiau miegoti.”

Delfi primena, kad Vyriausybei dėl koronaviruso plitimo nusprendus pakartotinai apriboti kultūrinių renginių žiūrovų skaičių, duetui teko jau trečią sykį nukelti savo koncertą, turėjusį vykti Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Dueto „8 kambarys” didžiausias pasirodymas turėjo įvykti lapkričio 7 dieną.

„Šiam koncertui ruošiamės metus laiko, dabar tik šlifuojame viską tam, kad mūsų deimantas suspindėtų atėjus laikui. Mes kiekvieną dieną įdedame visą save į šį pasiruošimą, dirbam nuo ryto iki nakties. Jau matome kaip viskas atrodys, tai bus tiesiog kosmosas”, – emocijų dar visai neseniai apie artėjantį koncertą neslėpė dainų bendraautorius ir atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)