Delfi žiniomis, poros skyrybų byla narpliota Vilniaus miesto apylinkės teisme, o trečiadienį ištuokos prašymas buvo tenkintas. R. ir R. Arlauskai išsiskyrė bendru nutarimu. Pora teismo slenksčio neminė – procesas vykdytas rašytiniame procese.

Tikėtina, kad porai šis sprendimas tebuvo formalumas, kadangi jau daugiau nei metus atskirai gyvenimą kuriantys buvę sutuoktiniai išsiskyrė gana greitai. Jų prašymas skirtis gautas spalio 7 d.

Delfi primena, kad žinia apie poros skyrybas viešumą pasiekė prieš metus. Tuomet R. Arlauskienė, dėl šios temos sulaukusi daug dėmesio, prabilo socialiniuose tinkluose.

„Kartu su Raimondu esame priėmę sprendimą skirtis ir jau daugiau nei pusę metų kartu negyvename. Mes drauge auginame vaikus, bendraujame ir nuolat matomės, netrukdydami vienas kitam kurti savo ateities – esame laisvi rinktis. Todėl maloniai prašome žurnalistų gerbti mūsų šeimos narių privatumą – jokių komentarų šia tema daugiau nebus!“ – prieš metus tikino moteris.

Greta žinomos poros skyrybų netilo kalbos ir apie tai, kad R. Arlauskienė savo gyvenimą ėmė sieti su beveik perpus jaunesniu atlikėju Petru Dauniu. Imta vis garsiau kalbėti, kad kartu dirbančius kolegas sieja kur kas daugiau nei verslo santykiai.

Ne viename renginyje kartu ant raudonojo kilimo pozavusi pora visada susilaikydavo nuo komentarų apie jų romantišką draugystę. Tiek Rasa, tiek Petras žiniasklaidai tikindavo, kad jiedu yra tik draugai, tačiau jų socialiniai tinklai sakė ką kitą.

Netrukus, po beveik metus besitęsusių kalbų, pora galiausiai nusprendė nebeslėpti savo jausmų, ėmė drąsiai kartu pozuoti viešumoje, rengti vienas kitam staigmenas bei savo meilę deklaruoti socialinėje erdvėje.

Po skyrybų žinoma renginių organizatorė ėmė pristatinėti Barauskaitės pavarde.

Dainininkas P. Daunys anksčiau susitikinėjo su atlikėja Marija Grabštaite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (209)