„Kadangi yra nemažai klausiančių, kaip jaučiuosi, tai šiam momentui – vidutiniškai. Virusas dar įsikabinęs. Kaulų nelaužo, temperatūros nėra, bet pastarąsias dvi dienas užgulta nosis visiškai ir nuolatinis galvos skausmas.

Esu panašiai jautęsis kai turėjau stiprų sinusitą. Šiandien galvą palengva atleido, bet šiaip silpna, galva sunki ir nelabai darbingas esu, kas erzina.

Tai sakyčiau 5 iš 10 savijauta. Laikausi lovos režimo ir tuoj pavirsiu viena dideles arbatos ir vitamino C dėtuve“, – socialiniame tinkle rašė A. Tapinas.

Vis dėlto dar prieš kelias dienas žinomas vyras kalbėjo apie kur kas prastesnę sveikatą.

„Ir aš suprantu, kad medikų patarimai ir prašymai pasisaugoti jau visiems atsibodo ir mes pavargome nuo tos nuolatinės covidinės įtampos. Bet visiems krepšinio sirgaliams arenose, visiems, kurie veržiasi į prekybos centrus ir vaikšto juose nusismaukę kaukes (nepatikėsit, bet Klaipėdos Akropolyje 80 proc. tokių) ir visiems, kurie apskritai piktinasi, kad kaukės varžo jų laisvę, aš noriu pasakyti vieną dalyką: Kol kas man tai buvo tik dvi naktys.

Kai laužo visą kūną. Rankas, kojas, nugarą. Kai tu vartaisi ir vartaisi, keisdamas pozas, kad kaip nors rastum tą išganingą, kur bent penkias minutes neskaudėtų ir būtų nors kažkiek ramybės, kai geri tabletes, bet jos nieko nepadeda. Nei pirmą nakties. Nei antrą nakties. Nei trečią. Nei ketvirtą. Ir ryto sulauki tarsi tave būtų tris kartus pervažiavęs volas su itin neblaiviu piliečiu už vairu. Ir visai nelauki dar vienos tokios nakties.

Ir čia man dar kol kas yra viena švelniausių šito „draugo“ formų. Bet neleiskit savo šventei sustoti. Tas netrukus būsiantis 1000 užsikrėtimų per dieną tikrai ne rodiklis“, – ironizavo A. Tapinas.

Šeštadienį pranešęs apie savo susidūrimą su koronavirusu, vyras pasakojo NVSC liepimu permąstęs su kuo iki sužinant rezultatus turėjo kontaktą. Vyras pareiškė, kad įtakos jo sveikatai galėjo turėti susitikimas su Viktoru Uspaskichu, kuris „Delfi“ penktadienį sakė, kad koronaviruso testo dar nebuvo daręsis nė karto.

„Gyvenimas bus tikrai įdomesnis. Šiandien atėjo koronaviruso testo rezultatas – teigiamas.
Dabar reikia sulaukti NVSC specialistų skambučio (labai įdomu, kada jie paskambins), susidėlioti veiksmų planą pagal protokolus, prisiminti visus, su kuo bendravau, padėkoti Viktorui Uspaskichui. Yra reikalų.

Ir, aišku, labai daug klausimų iš karto iškilo – pirmas, ar galima sergant Covidu gerti šnapsą, antras... Na, daugiau, kaip ir viskas aišku. Tad rytoj vakare būsiu galbūt pirmasis covidinis rinkimų nakties laidos vedėjas. Virtuvėje prie krano. Tikrai įdomūs laikai. Laikykitės ten“, – savaitgalį feisbuke skelbė A. Tapinas.

Vis dėlto kalbėdamas su „Delfi“ žinomas vyras patikino, kad apie V. Uspaskichą užsiminė juokais.

„Turėjau su juo labai artimą kontaktą. Ne vienas žiūrovas buvo pastebėjęs, kad Viktoras kosčioja pokalbio metu, kai mes turėjome su juo tiesioginį eterį. Tačiau – čia parašiau labiau ironizuojant, tikimybė yra tikrai maža. Būtų labai ironiška nuo Viktoro užsikrėsti“, – „Delfi“ įrašą feisbuke komentavo A. Tapinas.

Darbo partijos pirmininkas antradienį feisbuke pranešė, kad jo koronaviruso testas yra neigiamas.

„Paneigiant visokias manipuliacijas: gavau atsakymą man atlikto COVID–19 testo. Atsakymas NEIGIAMAS. Linkiu visiems sveikatos ir gauti panašų atsakymą“, – feisbuke rašė V. Uspaskichas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (313)