„Nutiko varžybinė situacija, buvo kontaktas su kitu žaidėju, kuris savo alkūne man prakirto skruostą. Džiaugiuosi, kad daktaras pagelbėjo. Buvo šeštadienis, varžybos baigėsi gana vėlai, o jis vis tiek sutiko man padėti. Esu labai dėkingas.

Dabar dėl koronaviruso, manau, visi supranta, kad yra sudėtinga situacija, o Vygintas Kaikaris sureagavo labai operatyviai“, – dėkingumo neslėpė K. Lavrinovičius.


Smūgį į veidą patyrusiam sportininkui žaizdą reikėjo siūti. Esant tokiai situacijai krepšininkas dėl medikų pagalbos iš Šilutės skubiai keliavo į Kauną.

„Buvo gal 3-5 siūlės, sunku pasakyti. Bet randas buvo nemažas. Sakė, kad labai gerai, jog nutariau kreiptis, kadangi žaizdą siūti tikrai reikėjo“, – įvykio aplinkybėmis su Delfi dalijosi pašnekovas.

„Viskas truko vos 15-20 minučių, labai greitai. Namo važiavau dar geresnis, nei buvau“, – juokdamasis pridūrė jis.

Tiesa, patirtos traumos Kšištofas per daug nesureikšmina – jo karjeroje tokių ir panašių nutikimų būta išties nemažai.

„Žinokite, mums, sportininkams, tai yra įprasta. Aišku, tai nėra kasdienybė, bet tokie nemalonumai užklumpa beveik kas mėnesį. Tai alkūnę stipriai susitrenki, tai antakį prakerta, tai dantį nuskelia. Toks gyvenimas“, – sako jis.

Į veidą alkūne netyčia smogęs sportininkas buvo komandas priešininkas, tačiau dėl patirtos traumos Kšištofas neturi jokių pretenzijų – taip nutikti gali bet kam.

„Mes žaidėme, stumdėmės po krepšiu, kai jis netikėtai ir tikrai netyčia man sudavė į veidą iš alkūnės. Tikrai netyčia. Smūgis buvo toks, kad net teisėjas nepastebėjo. Viskas tikrai gerai. Šiandien jau važiuosiu į treniruotę“, – prieš pokalbiui pasibaigiant šyptelėjo pašnekovas.

Kšištofas Lavrinovičius

Žinia, kad šeštadienį sulaukė ypatingo paciento, dalijosi ir V. Kaikaris. Žinomas plastikos chirurgas prisipažino, kad siuvant žaizdą jis neįprastai jaudinosi.

„Seniai širdis iš jaudulio taip spurdėjo, jausmas toks, kaip prieš pirmą operaciją! O viskas dėl to, kad krepšinis man kaip antra religija, tai visi žino ir niekam tai ne paslaptis, todėl padėti vienam iš brolių buvo ne tik kaip gydytojo, bet ir duotos priesaikos pareiga.

Nuostabus tas gyvenimas, kai pagalvoji, šiandien ryte net nenutuokiau, kaip baigsis mano šeštadienis ir kam teks siūti skruostą. Galiu pasakyti tiek, kad dėl krepšininko būčiau ir esu pasirengęs atsikelti net ir vidury nakties!“ – savo profilyje skelbė chirurgas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)