Už europarlamentaro nugaros pastebėta ne tik lentyna su kino apdovanojimų statulėles primenančiomis dekoracijomis, bet ir ant žemės patiestas lavinamasis kilimėlis, skirtas kūdikiams. Pastaroji detalė socialiniuose tinkluose užkūrė diskusiją, kad tai gali tapti įrodymu, jog V. Uspaskich iš tiesų augina dar vieną vaikelį. Stopkadrais su šia vaikiška ir klausimų keliančia detale ėmė dalintis net žinomi žmonės.

Tai, kad politikas galimai kuria naują šeimą kalbos sklinda jau ne vienerius metus. Šnekama, kad V. Uspaskich kartu su dvigubai jaunesne kolege augina jau dvi atžalas. Apie asmeninį gyvenimą neatviraujantis Darbo partijos lyderis nei pirmojo, nei antrojo vaikelio žinios oficialiai nepatvirtino, tačiau niekada ir nepaneigė.

Galimi nauji politiko santykiai ne kartą aptarinėti ir interneto komentaruose, forumuose. Atsirado ne vienas žmogus, liudijęs, kad savo akimis matė V. Uspackich ir neva jo naują mylimąją. Pavyzdžiui, kartą Darbo partijos veidas esą buvo pastebėtas stumiantis vaikišką vežimėlį. Internautai dalindavosi net slapta įamžintomis nuotraukomis.

Pastaruoju metu politikas su gerbėjais aktyviai bendrauja socialiniame tinkle „Facebook“. Vaizdo transliacijose besifilmuojantis europarlamentaras ir čia vengia kalbėti apie savo santykių statusą, šeimą ir kitas asmeninio gyvenimo detales.

Tiesa, praėjusią savaitę vykusioje spaudos konferencijoje politikas ir vėl neišvengė klausimų apie tėvystę. Teirautasi, ar jis iš tiesų augina jau dvi atžalas su nauja mylimąja, tačiau V. Uspaskich ir toliau laikėsi savo pozicijos bei smalsaujantiems patarė geriau nesivarginti – jis apie meilės reikalus ir trečiuosius asmenis nekalbės.

Primename, kad politikas anksčiau buvo vedęs verslininkę Jolantą Blažytę, tačiau po kiek daugiau nei 25 metus trukusios santuokos pora pasuko skirtingais keliais. Sutuoktiniai išsiskyrė 2017-ųjų vasarį. Po skyrybų fakto verslininkė nusprendė pasilikti Blažytės pavardę. V. Uspaskich ir J. Blažytė turi dvi dukras.

Iš Rusijos kilusiam V. Uspaskichui tai buvo antroji santuoka. Su pirmąja žmona jis yra susilaukęs dviejų vaikų, jie gyvena Baltarusijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (173)