Daivą iki šiol daug kas prisimena, kaip patraukusią, drąsią žinomumo siekiančią merginą, į sostinę persikrausčiusią iš nedidelio Palaivės kaimo Šilalės rajone. Projekte „Radži ieško žmonos“ ji dėvėdama tik apatinius šoko su parašiutu, o paskui ryžosi ekstremaliems išvaizdos pokyčiams chirurgo kabinete – įgyvendindama svajonę ryžosi nosies plastinei operacijai.

Šiandien Daivos gyvenimas kur kas ramesnis, tačiau be nuotykių ji greičiausiai negalėtų išgyventi. Keliones dievinanti moteris neseniai susikrovė lagaminus ir išvyko gyventi pas graiką mylimąjį į jo gimtinę.

„Lietuvoje dėmesio irgi buvo, kaip ir pas visas merginas, bet mane visada traukdavo kitokie vyrai. Gyvenime buvo visokių pažinčių – ir įdomių, ir gražių, ir nelabai. Prieš pusantrų metų draugės pakvietė mane į Graikiją, kur ir sutikau dabartinį savo draugą. Pokalbiai vystėsi puikiai, o su laiku viskas peraugo į nuostabią pažintį. Vienas kitą patikrinome ir drauge išvykę pakeliauti, ir dėl koronaviruso pandemijos privalėję kurį laiką bendrauti per atstumą. Dabar drąsiai galiu sakyti, kad tai – mano žmogus, man artima siela. Manau, kad prisideda ir tai, kad abu pagal zodiaką esame avinai. Diskusijų tikrai kyla, tačiau jas dažniausiai paverčiame humoru“, – „Delfi“ pasakojo pašnekovė.

Paklausta, ar nesibaimino sunkumų, siekiant įsitvirtinti svetimoje šalyje, Daiva pasidžiaugė ir jos mylimąjį sužavėjusiu savo bruožu – drąsa keliauti, pažinti ir pasiimti iš gyvenimo viską.

„Graikijoje nebesijaučiu, kaip viešnia, esu visiškai savo kailyje. Gal ritmas čia ir greitesnis, tačiau žmonės tikrai savo vietoje. Pati galiu susirasti viską, ko man reikia, galiu viena keliauti po šalį. Mudu su draugu esame labai panašūs savo požiūriu į gyvenimą. Jis sako, kad būtent mano savybė keliauti, pažinti aplinką, pasaulį jį ir patraukė. Kadangi jis neturi jokių žalingų įpročių, laiką leidžiame turiningai: sportas, joga, meditacija, filmai, knygos, bendravimas su žmonėmis“, – pasakojo moteris.

Daiva atsisakė atskleisti mylimojo vardą, sakydama: „Reikia gerbti kitą žmogų“ ir neslėpė sulaukianti labai nemalonių, pavydžių reakcijų dėl savo pasirinkimo.

„Būna žmonių, kuriems tikrai įdomu, kaip aš jaučiuosi, ar esu sveika, laiminga. Tačiau esu sulaukusi ir labai daug negatyvo, net grasinimų. Vienas grasino „mane susirasti, o su graiku – susidoroti“, grasino susidoroti ir su manimi. Sakė, nori, kad manęs nebeliktų. Aš pati nebijau, žinau, kad žmonėms su maža saviverte tikrai gali nučiuožti stogas. Ne visi gyvena savo gyvenimus, lenda kaip žiurkės ten, kur netingi. O aš tuo tarpu džiaugiuosi gyvenimu, mėgaujuosi gamtos grožiu, gyvūnija, atrandu savo dvasinį pasaulį, klausausi savęs ir kuriu aplink save malonią atmosferą“, – atviravo Daiva.

Kalbėdama ji vis pažymi savo amžių – šiemet Daiva atšventė 30-metį. Anot pašnekovės – patrakusios TV šou dalyvės vaidmuo liko praeityje. Dabar ji tikina suprantanti, kaip svarbu be reikalo nešvaistyti energijos ir gyventi tik taip, kaip malonu jai.

„Net karantinas man išėjo į naudą. Gyvenau Vilniuje, reguliariai maitinausi, atlikdavau mankštą, nelegaliai eidavau į lauką, miškelius, prie upių, ežerų, stebėdavau tuščias sostinės gatves“, – kalbėjo Daiva.

Paklausta, ar jau pasvajoja apie santuoką ir darnią šeimą, Daiva kol kas atvirauti nenori. „Mano galvoje visada pilna minčių ir svajonių. Kai atsirado antroji pusė, buitis visiškai užsipildė. Visada reikia pagyventi, neskubėti. Žinau, kad bus ir vedybos, ir vaikai. Tačiau dabar – kuo daugiau kelionių, svajonių išsipildymo. Jų prikaupiau labai daug, svarbiausia yra gera energija ir pozityvios mintys. Nes koks pats esi – tokia ir aplinka. Dabar mano aplinka yra puiki“, – pasidžiaugė moteris.

Nors gyvenimas dabar teka kita vaga, Daiva nesibaido prisiminimų apie laikus, kuomet nevengė populiarumo ir dalyvavo televizijos projektuose. Pasiteiravus, ar vis dar palaiko ryšius su žymiausiu šalies romu Radži, moteris patikino branginanti šią pažintį.

„Radži prisiminti reikia – geri buvo laikai. Mūsų keliai išsiskyrė, abu esame pasikeitę, bet iki šiol vienas už kitą. Labai jį gerbiu, gerbiu jo siekius ir artimuosius, kurie jį myli. Jis turi viską, ko jam reikia. Svarbu, kad jis nesustotų muzikuoti. Jis turi daug gerbėjų, publikos, o jo muzika verčia stotis ir judėti. Šaunuolis. Šou laikai buvo tikrai sėkmingi. Džiaugiuosi, kad tai buvo mano kelias.

Nuėjusi iki finalo supratau, kad esu įdomi žmonėms. Smagu, kad esu spalvinga, o mano jaunystė buvo pilna įspūdžių. Šou apskritai yra gera reklama, kuria reikia pasinaudoti. LNK komanda labai stengėsi dėl mūsų visų, elgėsi gražiai, o mes patys save vedėme ten, kur norėjome. Linksminomės ir linksminome kitus. Žinoma, jeigu būtų galimybė realybės šou sudalyvauti dabar – negalėčiau. Tada buvau jauna, naivi ir laisva, tuomet buvo metas šėlionėms. Šiandien mano prioritetai visai kiti“, – patikino Daiva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės