„Buvo laikas, kai nešvenčiau savo gimtadienio. Net vaikystėje, pamenu, niekada nešvęsdavau – negaudavau ir dovanų, tad tas kartėlis buvo likęs ilgam, – prisipažįstas Ruslanas. – Kai pagaliau pradėjau švęsti gimtadienius, buvau dar visai jaunas. Tikėjau, kad šventėje draugų turėtų būti kuo daugiau. Juk didesnis jų skaičius įprastai parodydavo, kad gimtadienis yra gerokai reikšmingesnis.”

Tačiau šiandien atlikėjas džiaugiasi, jog į jo šventę atvyko kuklus draugų skaičius, tačiau visi jie – artimi bičiuliai. Dėl to Ruslanas jaučiasi laimingas ir dėkingas.

„Tradicijos išliko tos pačios. Visuomet gaminu pats, tai darau nuoširdžiai, su begaliniu atsidavimu, o vakarop jau ir nugaros skausmas pasidaro malonus, nes matai rezultatą ne tik ant stalo, bet ir sočių ir laimingų draugų akyse”, – pasakoja R. Kirilkinas.

Kalbėdamas apie bėgančius metus vyras išlieka atviras ir teigia, jog nei vienų jų nenorėtų ištrinti iš atminties – kiekvienas laikotarpis buvo savaip žavus ir davė skirtingų patirčių.

„Iš tiesų, tai mano amžius – mano turtas. Visos mano sėkmės ir pralaimėjimai, visi mano geri ar blogi darbai, visos mano patirtys ir pamokos. Tai natūralu, kad man brangūs kiekvieni mano pragyventi metai ir nei vienų iš jų aš nenorėčiau ištrinti ar kažkaip jų išsižadėti, – sako žinomas vyras. – Ar branda ateina tik su amžiumi? Mano nuomone, branda ateina tuomet, kai nekartoji tu pačių klaidų. Jaunatviškumas juk irgi nėra tik išpuoselėtas lygus veidas ar nuolatinės grožio procedūros. Jaunatviškumas – kai tavo širdis niekuomet nenustoja mylėti, o siela – džiūgauti kiekviena pragyventa diena.”

Ruslano socialiniuose tinkluose galima pastebėti, jog jo gyvenime ne mažą vietą užima tikėjimas. Nors atlikėjas teigia, kad tikintis buvo visada, dabar jaučiasi dar labiau priartėjęs prie Dievo.

„Aš maniau, kad visuomet buvau tikintis, tačiau labai klydau ir melavau sau. Kol viena diena pagaliau mano širdis atvėrė visas duris į Dievą, o akys pradėjo regėti dalykus, kurių anksčiau nei nepastebėdavau. Dievas yra meilė ir viskas ko Jis moko, tai mylėti, – teigia Ruslanas. – Biblijoje yra visko ir apie viską, kiekvienas mūsų galime išimti sakinį iš konteksto ir naudoti ar interpretuoti pagal savo suvokimą ar laisvę. Gyvenkime dėkingume ir taikoje su savimi, taip patirdami džiaugsmą ir Dievo malonę. Tikėjimas man nėra vien Biblija ar tarnystė bažnyčioje, tai yra nuolatinis dialogas su Dievu. Pasinėręs į šią kelionę, nesitikėjau, kad esu apskritai vertas tokių dovanų, tad dar kartą už jas nuoširdžiai dėkoju.”

Prieš gimtadienį R. Kirilkinas kiek pakeitė savo įvaizdį – užsiaugino ir susiformavo barzdą bei ūsus. Tačiau, pasak atlikėjo, su žingsniu į naujus gyvenimo metus tai neturi nieko bendro.

„Jei atvirai, tai visiškai neturi nieko bendro su mano gimtadieniu. Daugeliui dabar atrodau vyresnis, kažkam – jaunesnis, bet galiu visus nuraminti, kad jaučiuosi lygiai taip pat, kaip ir prieš tai. Tik skirtumas tas, kad ant skutimosi priemonių sutaupau”, – šypteli žinomas atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)