JAV gyvenanti ir tarptautinės karjeros siekianti atlikėja Evelina praėjusiais metais pranešė išgyvenanti niūras emocijas – dainininkė neteko savo geriausios draugės, keturkojės augintinės Lunos. Nugaišusi kalytė Evelinai buvo tarsi šeimos narys, todėl toks praradimas jai ir jos artimiesiems buvo be galo skaudus.

Tačiau nuo šiol atlikėjos namai ir vėl prisipildė džiaugsmu. Kartu su vyru Evelina įsigijo augintinį, kurį pavadino Rollo. Apie naują keturkojį žinoma lietuvė pranešė savo socialiniuose tinkluose.

„Ir štai, kaip 2020-ieji tapo geriausiais metais! Susipažinkite su mūsų nauju šeimos nariu Rollo“, – instagrame brūkštelėjo Evelina ir pasidalino pirmosiomis šuns nuotraukomis.


Naujas augintinis poros namuose – tikras džiaugsmas, kadangi praėjusiais metais jiedu neteko Vokiečių dogo veislės augintinės. Gedinti Evelina tuo metu dalijosi jautriu atsisveikinimo laišku.

„Mano brangi bičiule... (...) Negaliu patikėti, kad tavęs nebėra, jog nebėra mūsų miegamajame… Nebėra jokių „letenėlių garso“ ant grindų svetainėje, jokių pakeltų ausų, kai praveriu batų spintą, jokios didelės galvos, kuri prašosi paglostymų, kol ryte valausi dantis ir jokios šlapios nosies lovos gale, kuri bandytų mane pažadinti.


Verkiu ir šypsausi vienu metu, kai matau ant langų paliktas tavo šlapios nosies žymes ir randu tavo plaukus, likusius mano drabužiuose. Tu išėjai, bet kartu esi vis dar čia. Esi šiame pasaulyje, nes visuomet liksi mano širdyje, kuri šiuo metu yra sudaužyta ir net nežinau, ar kada ji bebus tokia, kokia buvusi. Kaip sakė tavo tėvelis, „palikai Vokiečių dogo dydžio skyles mūsų širdyse“, bet aš noriu tau stipriai padėkoti už tai, kad leidai būti tavo gyvenimo dalimi.

Iš tavęs išmokau labai daug. Tu iš tiesų buvai mano geriausia draugė. Mylėsiu tave ilgiau, nei trunka amžinybė. Ilsėkis ramybėje, mano beansiukai“, – rašė ji.

Evelinos augintinei buvo lygiai 10 metų. Įprastai, šeimininkės teigimu, tokios veislės šunys gyvena apie 8-10 metų, todėl Luna kartu su ja buvo ilgiausiai, kiek buvo įmanoma ir dovanojo papildomus meilės metus drauge.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)